AKTUELNO

Hoćemo li ponovo gledati ovu situaciju?

Voditelj Milan Milošević vodi emisiju "Pretres nedelje" profesionalno i predano od početka druge sezone najgledanijeg rijalitija u regionu. Za te četiri godine raščivijao je mnoge zadrugarske afere, pokrenuo gomilu novih i zanimljivih tema, a zbog svog humora često se nađe i na viralnim Instagram, Tviter i TikTok profilima.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Jedan od segmenata "Pretresa nedelje" koji publika prati i najviše komentariše je svakako i rađenje testova za trudnoću. Do sada je nekoliko zadrugara zbog nezaštićenih odnosa bilo uplašeno da će postati roditelji, a Milan je u ovim tenzičnim trenucima bio uz njih.

Zbog ovoga, kao i zbog toga što je do sada imao skoro 10 sličnih situacija u emisijama, Milan je dobio nadima "omiljeni zadrugarski ginekolog", pa se tako i sam nedavno našalio na ovu temu, kad je test radila Kristina Ina Rajzinger, koja se uplašila da je ostala trudna sa Lazarom Čolićem Zolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola će izgleda uskoro imati još jednu sličnu situaciju. Naime, on se smuvao sa Anitom Stanojlović, sa kojom je jutros imao nezaštićeni odnos. Zbog ovoga, zadrugari su počeli da komentarišu da je možda ostala trudna. Miljan Vračević ju je danas pecnuo da će za 15 dana posetiti "ginekologa" Milana, a društvene mreže su eksplodirale.

Već su se pojavile slike Anitinog i Zolinog odnosa, zajedno sa Milanom koji drži test za trudnoću, kao i natpisom "Uskoro...". Ostaje da ispratimo dalji tok dešavanja i da li će ova zadrugarka stvarno uskoro raditi test za trudnoću.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. P.