AKTUELNO

Fizički nasrtaj ne može da prođe tek tako.

Voditeljka muzičkog šoua "Prvi bend Srbije" na Insta Tv-u, Anđela Ašanin, ušla je u kamp da u ime produkcije iznese neslaganje povodom nasrtaja pevačice Mine Nikolić na balerinu Jelenu Radulović.

"Želela bih da iskomuniciramo nešto što je jako važno. Fizički kontakt bilo koje vrste osuđujemo maksimalno! Užasno je, uopše nije lepo i to je direktna poruka od produkcije. Takve stvari se maksimalno osuđuju i od sad će takvi potezi biti najstrožije kažnjeni. Zbog čega je došlo do tako nečega - Mina izvoli." - rekla je Anđela.

Foto: Printscreen

" Večeras ću u svojoj pesmi pokušati da promenim to na drugi način i kroz muziku, jer ja sam zato ovde. Rećiću jednu stvar, ja nisam od kamena, ja sam jedna najobičnija žena tj čovek i došlo je do toga da sam je plišanim kaišom pri izlasku kada sam htela da se iskuliram od velikog psihičkog maltreta Jelene Balerine - u želji da se sklonim i da je ućutim udarila plišanim kaišom od bunde da bi prestala psihički da me zlostavlja. To je sve što imam da kažem. Pogrešila sam i žao mi je što do kraja nisam uspela da se iskontrolišem da do toga uopšte ne dođe, ali sa druge strane oni koji me poznaju znaće da mi je trebala jako velika kontrola i toliko da se iskontrolišem. Jer komentar koji mi je upućen da će njeni roditelji da me dovedu do toga da izgubim i drugi bubreg je nešto što je neoprostivo i devojka zaista ima sreće što smo u ovakvim okolnostima" - rekla je Mina.

Anđela je objasnila devojkama da zbog svog ponašanja nisu kažnjene, ali da produkcija svakako osuđuje ovakvo ponašanje.

Foto: Printscreen

" Večeras ću otpevati pesmu, koja će to nadam se obrnuti na drugu stranu. Sa Jelenom više apsolutno ništa nemam da razgovaram narednih četiri meseca. Onaj ko mi želi smrt - sa mnom nema šta da razgovara. " - dodala je Mina.

Voditeljka Anđela nakon Mininog izlaganja dala je reč Jeleni.

" Ne podržavam Minino psihičko zlostavljanje mene - vređanje, pretnje kako će mi polomiti obe noge, kako neću moći posle toga da igram." - rekla je Jelena.

Anđela je pitala Jelenu kako je uopšte došlo do te ujdurme između njih dve.

Foto: Printscreen

" Sofija je ležala pored mene, smejale smo se. Mina se probudila i počela da vrišti na mene kako je budim. Govorila je kako je tek zaspala, a ja sam je probudila. Tu sam se ružno izrazila, ne bih sad ponovila šta sam rekla, i rekla sam da je i ona mene isto budila i u toku dana i u toku noći, pa nikom ništa. Tu je Mina počela da me vređa, da mi preti i na te njene pretnje sam joj samo odgovorila. Iskreno, nije u redu sa moje strane to što sam joj rekla, priznajem - ali nije ni u redu da ona mene vređa i da mi preti." - objasnila je Jelena.

Tek je prošla druga nedelja u InstaGradu, a takmičari "Prvog benda Srbije" stavljaju muziku u senku svojim konfliktima. Da li će uspeti da se izbore sa svojim egom i muziku stave na prvo mesto - saznaćemo ako nastavimo pomno da pratimo "Prvi bend Srbije" na Insta TV-u.

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Anđela Ašanin

#Insta Tv

#InstaGrad

#Prvi Bend Srbije