AKTUELNO

Mina Nikolić se definitivno ne zaustavlja.

Imali smo priliku da vidimo svađu pevačice Mine Nikolić sa balerinom Jelenom Radulović u talent šou "Prvi bend Srbije", na Insta TVu. Mina je napala Jelenu jer ju je njen smeh probudio, dok je ona u toku dana spavala. Svađa je dotle eskalirala da joj je Mina pretila, a zatim i udarila šalom. Jelena nije fizički odgovorila na provokaciju, ali je zapretila da ovakvo ponašanje više neće tolerisati.

"Možemo sutra na prvom sastanku da kažemo da ne želimo da Jelena bude više ovde i to je to!" - rekla je Mina napolju nekolicini takmičara.

Foto: Printscreen

Sofija je savetovala da to ne radi, jer će onda obe biti diskvalifikovane.

Jelena se za to vreme žalila mentoru Bojanu Maroviću.

Foto: Printscreen

"Sledeći put neću iskulirati. Smejala sam se sa devojkom!" - govorila mu je.
"Samo polako, molim te. Bezveze je...smirite strasti" - pokušao je Bojan da smiri Jelenu.
"Očigledno ljudi više vole kada kada sam tužna, nego kada sam srećna" - kroz suze je Jelena pričala Bojanu.
"Alo! Neću da ti vidim suze uopšte, jesi li čula!? Digni glavu - neću da plačeš!" - ohrabrio je Bojan Jelenu i odmah joj izmamio osmeh na lice.

Foto: Printscreen

Taman kada je Bojan Marović uspeo da umiri Jelenu, sa druge strane Mina napolju se nije zaustavljala sa pričom o Jeleni.

" Znate šta je najbolnije, to što sam provela jedno pet noći sa njom - razgovarajući o njenom silovanju. Bila sam joj psiholog, govorila joj da je lepa, da može i da će super da đuska. Koliko puta sam joj pomogla. Navodno je silovana, a u to iskreno ne verujem" - rekla je okupljenim kamperima Mina.

Foto: Printscreen

Teške reči pevačice Mine Nikolić na konto lika i dela balerine Jelene Radulović su izrečene. Ovoj svađi talentovanih devojaka definitivno se ne nazire kraj.

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Insta Tv

#Prvi Bend Srbije