AKTUELNO

Poznati glumac morao je da promeni životne navike.

Poznati glumac Gordan Kičić zavredeo je pažnju publike kroz filmove "Kad porastem biću kengur", "Nebeska udica", kao i mnoge druge, a svoj privatni život vešto je skrivao od javnosti. Ovoga puta glumac je otkrio da je imao zdravstvene poteškoće, odnosno problem sa povišenim holesterolom i da je zbog toga morao da promeni režim ishrane.

Foto: Printscreen Instagram

Gordan je istakao da je bio prinuđen da jede u isto vreme svakoga dana, a između obroka nije uzimao nikakvu užinu, što je i bio osnovni princip hrono ishrane. Ono što mu je najteže padalo jeste da se morao odreći slatkiša.

Foto: Printscreen Instagram

U međuvremenu sam uradio i test intolerancije na hranu, koji je pokazao da mi mnoge namirnice ne prijaju, pa sam ih izbacio iz jelovnika. Vrednosti holesterola su mi spale nakon izvesnog vremena, a metabolizam je odlično reagovao na promene. Sada se osećam znatno bolje. Posle dva meseca restriktivne ishrane bio sam izuzetno zadovoljan rezultatima", istakao je Kičić.

Kako bi poboljšao zdravstveno stanje, Gordan je morao da promeni stare navike, da počne strogo da se pridržava hrono ishrane,  odrekne se slatkiša i grickalica, a u svemu tome je uspeo kroz samo nekoliko meseci.

Pročitajte još: OTKAZAO KONCERT ZBOG ZDRAVLJA: Oliveru Dragojeviću ZABRANJENO DA PUTUJE AVIONOM!

Autor: Pink.rs

#Gordan Kičić

#glumac

'