AKTUELNO

Pevačica Aleksandra Prijović rođena je u Somboru, a odrasla je u Belom Manastiru u Hrvatskoj, gde je bila sve do takmičenja u "Zvezdama Granda".

U domu u kojem je nekada živela sada stanuje njena majka Borka Mihajlović sa svojim partnerom Fahrudinom Buljubašićem. Novinari su u Belom Manastiru sreli Prijine prijatelje iz detinjstva koji su ispričali da su veoma ponosni što je postala toliko popularna i što je uspela, uprkos vršnjačkom nasilju koje je kao devojčica pretrpela, o čemu je i sama pričala svojevremeno.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović, TV Pink Printscreen

- Aleksandra je starija od mene godinu dana, ali smo se družili kao klinci. Poslednji put smo se videli pre malo više od godinu dana, kada sam bio ovde na odmoru. Aleksandra je super devojka, oduvek je bila vedra i nasmejana ma šta god da se dešavalo oko nje i to je ono što su joj mnogi zamerali, dok su joj se drugi divili zbog te osobine. Veoma sam ponosan što je ona, koja je odrasla ovde s nama, postala toliko popularna - ispričao je sagovornik nedavno, koji se nadovezao na vršnjačko nasilje koje je Prijovićka trpela u detinjstvu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

"E videćete, svi vi ćete biti u redu i otimati se za kartu da uđete na moj koncert." Zbog toga mi je možda i najdraže što je jedna od najpoznatijih pevačica i što će već sledeće godine imati koncert - zaključio je on, aludirajući na veliki koncert u Beogradskoj areni za koji se pevačica uveliko priprema.

Pevačica je pohađala srednju školu "Beli Manastir", hotelijarsko-turistički smer, ali ga nikada nije završila. Javnosti je poznato da mlada zvezda ima samo završenu osnovnu školu, dok je u srednjoj završila svega tri razreda.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Upisala sam Drugu srednju školu i završila redovno tri razreda, ali četvrti nisam. Prosto, život me je odveo na drugu stranu. Kad ti se desi nešto o čemu si oduvek maštao, kao ja o pevanju, onda zanemariš sve ostalo. Konkretno ja školu. Kajem se i svakako želim da nastavim školu - rekla je jednom prilikom Aleksandra za "Hit informer".

Autor: pink.rs