AKTUELNO

Maja Marinković jedna je od najkontroverznijih i najkomentarisanijih učesnica "Zadruge", a prošlost joj je vrlo interesantna. Zaintrigirala ja javnost nedavnim priznanjem da je imala aferu s poznatim pevačem koji je, kako tvrdi, u ozbiljnoj vezi sa koleginicom pevačicom, te da je on ozbiljan frajer.

Nakon što je Marinkovićeva priznala pred svima, spomenula je i inicijale imena tog pevača, te je rekla da mu ime počinje na slovo - S. Zadrugari su odmah počeli da nagađaju o kome se radi, pa se između ostalog pojavilo i ime Stefana Đurića Raste, koji je ranije dovođen u aferu sa zadrugarkom sa kojom je navodno varao svoju tadašnju suprugu Anu Nikolić.

Foto: Printscreen YouTube/ Balkaton

Inače, Maja je 2015. godine bila angažovana u Rastinom spotu "Mala", gde je imala jednu od glavnih uloga, a tad su mediji i spekulisali da je reper baš sa ovom zadrugarkom varao svoju tadašnju suprugu.

Podsetimo, pisalo se da se Rasta Maji oduvek sviđao, bila je njegov fan i tražila je način kako da mu se približi. Kako je bila u modelingu, a čula je da reper snima novi spot, potegla je sve moguće veze da ona bude jedna od manekenki u spotu. Maji je ovo iskustvo poslužilo kao odskočna daska u svet rijalitija, a mediji su je potom u više navrata dovodili u vezu sa Stefanom.

Foto: Printscreen YouTube

Ipak, kako sama Marinkovićeva ističe, njihova saradnja je bila striktno poslovna i, uprkos svim spekulacijama, Đurić joj, kako kaže, nije slao poruke iz kućnog pritvora.

To se stalno komentariše, taj naš odnos. Mi nikada nismo bili u ljubavnom odnosu. Ja sam snimala spot za njega kao model. Stvarno nikada ništa nije bilo između nas, znate već da bih ja rekla da jeste - istakla je tada zvezda za "Ekskluzivno".
On nikad nije ni probao da mi priđe na taj način. Dok smo snimali taj spot on je bio u vezi sa drugom devojkom. Zaista ništa nismo imali.

Foto: Printscreen YouTube

Autor: pink.rs