AKTUELNO

Noć koja će sve promeniti!

Sinoć je na velelepnom imanju održana spektakulatna žurka. Zarugare su celo veče uveseljavali DJ Neba, pevačica Vanja Mijatović i pevač Joca Stefanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Sam start žurke počeo je žestoko. Naime, pravo ja Maja Marinković svom dečku Bilalu Brajloviću zabranila da večera u Beloj kući, da bi sa druge strane, Nenad Macanović Bebica je uhvatio Miljanu Kulić u laži, odnosno kako traži alkohol od zadrugara.

Miljana je odlučila da raskine sa Bebicom nakon sukoba koji su imali:

Raskidam sa tobom! Ne volim te i Boga mi raskidam sa tobom. Rekao si mi: "Marš". Sad si pokazao svoje pravo lice. Ne volim te shvati, na silu sam sa tobom - govorila je Miljana.

Bilal je nastavio da niže zamerke na Majin račun, pa joj je sada zamerio je je kupila alkohol drugom zadrugaru, a ne njemu.

Nakon toga je Miljana sela u dvorište kraj Mikija Đuričića i Lazara Čolića Zole i svađala se sa Bebicom. U jednom momentu su se Bebica i Zola posvađali, pa je došlo do Bebicinog nasrtaja na Zolu. Kako je tekla rasprava, Bebica je prišao Zoli i udario ga bubicom.

Provokacije između Zole i Bebice su nastavljene, a njih dvojica su se vređali ispred Miljane i Marije Kulić. U njihov sukob se umešao Bojan Simić pa je zamalo zaratio sa Bebicom.

Sanja Grujić i Marko Stefanović su svađali na početku žurke, ali su ubrzo sočnim poljupcima rešilio sve probleme.

Nakon toga je Zola iskoristio priliku da priđe Miljani u kazinu, a one je zbog razgovora sa njim završila u suzama,

Branislav Radonić Brednon ubeđivao je Maju Marinković da napadne Bilala Brajlovića i od njega izvuče pivo. Naime, Maja je sve vreme govorila Bilalu kako je postao alkoholičar i kockar. Ona se požalila Mikici Bojaniću koji joj je dao savet šta da radi.

Sa druge strane, Anita Stanojović je zamerila Lazaru Čoliću Zoli na razgovoru sa Miljanom Kulić, pa je zadrugar okrenuo vodenicu na svoju stranu i zamerio Aniti klinačko ponašanje.

Miljana je u Beloj kući prišla Bebici i govorila mu kako je on isuvuše dobar za nju, da bi nakon zaplakala i terala ga od sebe

Nenade, ne mogu više da budem sa tobom. Pusti me sada da pušim. Naporan si, dok ja sada razmišljam, ti me dodiruješ. Gadiš mi se.Ja ne mogu više, želiš li samoubistvo da izvršim - istakla je Miljana.

U kazinu su se Maja i Bilal ponovo posvađali. On joj je zamerio što je plesala uz pesmu Ace Pejovića, Sve ti dugujem koju je njen bivši momak Marko Janjušević Janjuš posvetio bivšoj supruzi. Mešutim njih dvoje su se ubrzo pomirli pa su pali vreli poljupci.

Aleksandra Nikolić je razgovarala sa Necom Lazić pa je u jednom momentu prokometarisala Zvezdan Slavnića, da bi nakon toga sela na krevet sa Milicom Veselinović i razgovarale kao nekada u šiframa.

Anita Stanojlović ljubomorisala je Lazaru Čoliću Zoli jer je u kazinu prišao Miljani Kulić. Zola joj je objasnio da će za Miljanu uvek biti tu, ali se to Aniti nije svidelo.

Zvezdan Slavnić je iskopristio priliku da se obrati Aleksandri Nikolić preko Anđele Đuričić te je saznao da je upravo Aleks naučila Anđelu da se kocka. Aleks se potom požalila kako je izgubila novac, a Zvezdan je obećao da će joj dati on.

U ranim jutanjim satima, Zvezdan je probudio Aleks pa je ona krenula za njim kako bi razgovarali sa Anom Spasojević međutim razgovor se završio tako što su se Aleks i Zvezdan držali za ruke duže nego što je to neko očekivao.

Autor: N.B.