AKTUELNO

Dijamanti bend u jednom periodu povukao se iz javnosti. Mnogi se pitaju gde su i šta rade simpatični momci s obzirom na to da jedno vreme nisu toliko bili zastupljeni u medijima, ali zato jesu na terenu jer rade punom parom bolje nego ikad.

Međutim, članovi u punom sastavu opet se vraća na staro, odnosno studijskom radu i snimanjima. Oni će sutra premijerno u 18 sati objaviti novu pesmu "Na prvu", koju potpisuju jedni od najjačih autora Dejan Kostić i Dragan Brajović Braja.

Foto: promo

S druge strane, malo ih je poterao i maler. Na snimanju spota puštala se vatra, koja je malo zahvatila jaknu pevača Mladena Rosića i počela da gori. Srećom, šef benda Dejan na vreme je primerio i reagovao.

Jao, nemojte o tome, i onako smo istraumirani (smeh). Doduše, nije bilo ništa toliko strašno ali moglo je da bude da se nije odmah reagovalo i sprečilo. Imamo neke scene sa vatrom i u jednom trenutku Mladen nije obratio pažnju pa je umalo ispaštao. Njegova krivica. Sve se dobro zavešilo. Čekamo sutra pesmu i reakcije, ne sumnjamo da će se dopasti ljudima jer je radio neprikosnoveni dvojac Deki i Braja - rekao je Dejan.

Ako i ovaj projekat pripišemo prethodnima, momci će sigurno napraviti dobar potez.

Video: promo

Autor: pink.rs