AKTUELNO

Poznate dame uglavnom u crnim tonovima!

Modni kreator Bata Spasojević održao je još jednu reviju u Beogradu na kojoj je okupio brojna imena domaćeg džet seta. Čuveni modni kreator je ljubiteljima mode predstavio svoju novu kolekciju za jesen/zimu.

Foto: E-Stock

Kao i uvek, Spasojevića su podržale brojne poznate ličnosti, među kojima su se našle Seka Aleksić, pevač iz grupe Crni Cerak sa devojkom Anastasijom Ićurup, Snežana Dakić sa ćerkom, Mira Škorić, Ivana Bum Nikolić, Aleksandra Mladenović, ali i brojne druge ličnosti.

Foto: E-Stock

Pevač iz grupe Crni Cerak se po prvi put u javnosti pojavio sa novom izabranicom Anastasijom, a njih dvoje su se očigledno dogovarali za stajling. Oboje su nosili crne kombinaciju, ali je Anastasija bila smelija od Relje, te je obukla crni čipkasti topić, a preko sako.

Foto: E-Stock

Foto: E-Stock

Jedna od zapaženijih osoba na reviji, svakako je bila i Seka Aleksić, koja je poznata kao neko ko dosta polaže na svoj izgled i da u ormaru ima brendirane komade garderobe i obuće. Pevačica i voditeljka emisije "Majke i snajke", koja se emituje na Kurir televiziji, odlučila se za fantastični crni kombinezon na kojem bi joj pozavidele i mnoge svetske zvezde.

Foto: E-Stock

Među zvanicama se našla i Mira Škorić, koja je za ovu priliku odabrala crni svedeni kaput, a sve je to ukombinovala sa Luj Viton torbom.Podsetimo, Bata Spasojević spada u jedne od najpoznatijih srpskih modnih dizajnera, a nova kolekcija, koju će večeras premijerno prikazati je odeća za jutro, veče, trening, posao i noćni klub, spoj nespojivog.

Foto: E-Stock

Foto: E-Stock

Autor: M.K.