AKTUELNO

Radomir Taki Marinković, otac učesnice "Zadruge" Maje Marinković, suočio se večeras pred kamerama sa voditeljkom RED TV Tamarom Galijanom, protiv koje je rešio da podnese tužbu, a onda je usledio skandal!

Taki je gostovao u emisiji "Pitam za druga" kod Stefana Miloševića Pande i Ane Radulović, a u jednom trenutku je, potpuno neočekivano i nenajavljeno, u studio ušetala i Tamara Galijano, njihova koleginica, koja vodi jutarnji program "Ne gledam ti ja to". Baš u toj emisiji Tamara je izrekla neumesnu šalu na račun Takija i njegove ćerke, što ga je duboko povredilo budući da je shvatio kao insinuaciju da su bili intimni, zbog čega je rešio da podnese tužbu.

Foto: RED TV

Je l' smem da uđem? Ja sam ušetala u studio, morala sam Takija da vidim. Izvinjavam se stvarno, došla sam Takija da upoznam. Čovek mi se ne javlja na telefon, moram da ga upoznam, zato sam došla u studio, moram da pružim čoveku ruku. Ja sam Tamara Galijano, je l' ste me prepoznali? - upitala je Tamara Takija i pružila mu ruku.
Ja vas prvi put vidim u životu - bio je vidno zbunjen Taki, a onda je shvatio kome je zapravo pružio ruku.

Foto: RED TV

Čula sam da hoćete da me tužite, ja sam morala vas da upoznam - rekla mu je Tamara, a Taki je istog trenutka doživeo šok.
Panda, ja se izvinjavam, o čemu se ovde radi?! Doviđenja, prijatno! Ko je vama šef, ko je vama direktor? Sa kim ja da razgovaram ovde?! Meni nije dobro, doviđenja, prijatno! Više nemojte da me zovete u emisije. Na sudu se vidimo - napravio je scenu Taki i bez razmišljanja napustio studio.

Foto: RED TV

Pogledajte kako je to izgledalo:

Autor: D.T.