AKTUELNO

Majin otac izneo svoja saznanja o Stanojlovićevoj!

Otac Maje Marinković, Radomir Taki Marinković ove večeri gost je emisije ''Pitam za druga'' kod Stefana Miloševića Pande i Ane Radulović.

Taki je najpre otkrio da je zbog svega što mu se izdešavalo u prethodnih nekoliko dana završio u Urgentnom centru, budući da mu je pozlilo, a onda je i pokazao lekarske nalaze, koji su alarmantni.

Foto: RED TV

Marinković je progovorio i o aferi ''Bajadera'' koju je Zorica Marković u žaru spomenula za crnim stolom, a čiji je glavni akter Anita Stanojlović.

- Najbitnija stvar je ''Bajadera'' u kojoj je ova bila pre nego što je ušla ove. Maja zna, a ja još više. Ovo skriveno, lepo telo je samo meso za ku*ac koje niko nije hteo da je*e ovde. Zola će je zapečatiti jer on hoće sve. Ina on kad je sa namerom tebe k*esnuo onda nam je jasno - rekla je Zorica ogorčena na Anitu, a Taki je sada izneo svoja saznanja o toj aferi.

Foto: PINK.RS/J. MATIĆ; E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ; PIXABAY.COM

- Maja je jedno veče snimala spot u Bajaderi i tamo je videla Anitu. Ne znam o čemu se radi tačno, Zorica Marković je to pričala. Ne mogu ja da pričam nešto u čemu nisam učestvovao. Zorica je rekla da je Anita gostovala u tom hotelu. Ne znam ja šta je tačno ona tamo radila, zna Zorica... Možda tamo radi kao pomočnim u kuhinji, secka meso na koso - otkrio je Taki u emisiji ''Pitam za druga''.

Foto: RED TV

U nastavku pogledajte detaljnije:

Autor: M.K.