AKTUELNO

Noć puna iznenađenja!

Sinoć je održana emisija "Izbor potrčka", ali je voditelj Milan Milošević odmah po ulasku u Belu kuću istakao da se u emisiji neće pričati o raspodeli budžeta Bojana Simića, koji i dalje spava u hotelu. Nakon što se probudi, vođa je za omiljenu izabrao Slađanu Lazić, a za potrčke bračni par Brajlović.

Zadrugari su se šokirali kad je Milan Milošević otkrio da postoje navodi da se Nenad Macanović Bebica nalazi u kandžama sekte. Marija Kulić je promenila sve boje dok je slušala izlaganje svog zeta, a zatim je i sama prokomentarisala da li je ikad posumnjala u njega.

Nikad do sad nisam pričao o ovoj temi. Saznali smo nešto novo, mediji bruje ceo dan da je jedna osoba u kandžama sekte. Bebice, budi iskren. Da li je tvoj problem sa sektom sve ono što se dešavalo poslednjih godina? - pitao je Mlan.
Ja prvi put čujem, nikad nisam posumnjala. Počelo je da me guši, kao da me neko davi. Čula sam za sekte, ali se ne razumem. Znam da su opasne stvari u pitanju. On je sa nama išao u manastire, crkve, čitale su se molitve za Miljanino zdravlje. Sveće za decu, za sebe, za zdravlje... Ja stvarno ne znam. Sve je moguće. Toliko si me uplašio - ustala je Marija.

Miljana Kulić je odma zatražila reč, pa je istakla da jedva čeka da Bebica ode na poligraf kako bi joj pored svih endoumica koje ima, dokazao i ovo. Kad je video da mu Kulićeva ne veruje ni reč, Macanović je počeo bezuspešnu da joj se pravda.

Ja sam čula za sekte, ali ne znam šta rade ti ljudi. Čula sam za sektaše, ali se nisam raspitivala. Znam da je to nešto strašno. Sve mi je čudno što se tiče njegovih odnosa, jedva čekam taj poligraf - rekla je Miljana.
Postoje i profesionalni prevaranti. Ja mislim da on ima višestruki identitet, i preduzimač, graditelj, ide na granicu, ovo, ono... On se približio ovoj porodici, preselio, kaže da je sve u redu, da je obezbedio ženu i decu, a ona plaća kiriju. Kroz sve njegove laži može da dođe do ovog pitanja, da on priprema žrtvu. Lako se infiltrira u tuđu porodicu, a svoja ga se odrekla. Miljana ga je uhvatila više puta u laži, mi smo ga uhvatili više puta u laži - govorio je Đuričić.

Aleksanda Nikolić smatra jako sumnjivim to što se Bebica nije odbranio nakon ovih navoda, pa je otkrila štanjegova porodica misli o njemu.

Znam samo da je imao problem sa parama, pa da je nesvesno bio u odnosu sa tim ljudima. Njegovo čudno ponašanje ne mora da znači ništa. Ali da nema odnos sa decom, to je čudno. Kada čoveka odbace roditelji, familija, traži spas u svemu - kazao je Mikica.

Nakon što su zadrugari pokušali da reše misteriju porodice Macanović, Bebica je ustao i otkrio razlog svoje nekomunikacije sa porodicom. Tokom njegovog izlaganja, Ivan Marinković i Marija Kulić su se sukobili i u sve uvukli Željka Kulića,a zatim je voditelj postavio Miljani Kulić vema škakljivo pitanje, a njen odgovor je zabezeknuo zadruagre.

Da li je Bebici zet pokušao nešto sa tobom, Miljana? -upitao je Milan.

Milan je otkrio zadruagrima pravi razlog zašto Bebica ima zabranu prilaska ženi i deci. Marija Kulić je pokušavala da odbrani zeta od ozbiljnih optužbi za koje je voditelj otkrio da ima dokaze, a zatim joj se suprotstavio Zola.

On ima zabranu prilaska ženi zbog nasillja, imam ja dokaze o tome - dodao je Milan.
Pa jeste laž, on je dobar - rekla je Marija.

Bilal Brajlović i Maja Marinković su čuli šta zadrugari misle o njihovoj svadbi, a zatim je Miljan Vračević podsetio zadruagre da su oni prekršili sve zakletve i pre nego što su ušli u bračnu zajednicu.

Zaklo si je u alaha, u sve najsvetije da se nećeš pomiriti sa njom. Videćemo da li je ovo prava ljubav, kada se budu ponjavili nekui momci i devojke. On je rekao da su bile sabotaže, ja ne znam da li sam ja ičim prvi pkazao da sam bio protiv cele ove priče. Da li si je*o Maju Kovačević, kukao krvav? - upitao je Miljan.
Ljubav ga je promenila, Bilal je shvatio da je pogrešio - rekla je Maja.

Nakon što je Anđela Đuričić završila svoje izlaganje o svadbi i sujetnim osobama poput Marine Popović, voditelj Milan Milošević imao je pitanje za Bilala Brajlovića, posle kog je nastao opšti haos za crnim stolom. On je istakao da je Miljan Vračević najveće razočarenje za njega.

Šta? Hoćeš da pričam šta si sve pričala u krevetu za njega? Ja ćutim. Ja da mrzim Maju Marinković? Pa ti nisi normalna - rekla je Zorica.
Ja čitam njima u očima sve - rekla je Maja.
Ti dobro čitaš samo ku**c! Nemoj da mi mafijaš ovde - drala se pevačica.

Svadbu je morao da prokomentariše kum Aleksandar Sauer koji je podsetimo napravio haos sa Majom Marinković na momačkoj i devojačkoj večeri. Matora je pobesnela kad je čula da je izjavio da ona nije njegov tip devojke, što je takođe uvredilo i Marinkovićevu.

Lažu i on i ona... Meni su sve rekli - vikala je Matora.

Mlica Veselinović ustala je kako bi prokomntarisala odnos sa Markom Markovićem i njeno ponižavanje pred njim.

Zvala me je u puštionu da bi popričali ozbiljno. Priliom razgovora je istakola da želu da joj dam drugui šansu. Kada neko ima dva lica i ja ga smatram osobom koja nije iskrena, ne mislim da zaslužuje drugu šansu - rekao je Marko.
Milice, da li si realna? Mrtva si ozbiljna bila - dodao je Marko.
Ali ne da ga odvečem krevet. Ja sam zaljubljena, ali ne želim da ga uvučem u krevet. Ne bih ja htela preko kreveta da dođem do njega - kazala je Milica.
Milice, lažeš. Zavodila si ga juče, zaljubljena si u njega. Ne možeš da podneseš da se bolo koja devojka nalazi blizu njega. Nemoj da lažeš da nisi tražila drugu šansu za vezu, druga šansa se i traži u takvom odnposu da bi ljudi bili zajendo. Ako ti neko kaže da ne želi da bude sa tobom, onda je kraj. Svakoj daje lažnu nadu - rekla je Marija.

Nakon završenog "Pretresa nedelje", Milan je pročitao zadruagrima rezultate ankete i otkrio ko je zauzeo prvo mesto za najzavidniju osobu u Zadruzi po glasovima publike.

Najzavidniji je na Zvezdana - rekla je Miljana Popović.

Autor: M. M.