AKTUELNO

Večiti rivali ponovo u akciji!

Marko Miljković i Nemanja Đerić Đekson svađu koju su imali u dvorištu zbog glumice Žiže Stojanović nastavili su u spavaćoj sobi. Nervozu su preneli i na Zoricu Marković i Jelenu Golubović, pa su i njih dve počele da se svađaju zbog Žiže, a tada je ušlo i obezbeđenje.

Foto: RTV Pink

Pi*ka li ti materina, marš, smradino! Bezobrazna lažovčino! Ti si vrljava! Ti si go*vno! Fore su ti providne! Ništa više ne znaš, mučenice! Dužna si, ružna, jadna i smrdiš! Ti si ku*ac na bicikli! - rekla je pevačica.

Foto: RTV Pink

Idi smrade napolje, smrdi sve u sobi! Ajde, ludačo! Kao brine o deci, a ostavila rođenu decu, razvela muža... E, to je taj lažni moral! - izgovorila je glumica.

Foto: RTV Pink

Jelena je zatim nastavila da provocira Zoricu raznim komentarima na račun njene porodice, ali je pevačica ostala imuna na provokacije. Zorica se pravdala kako se nije mešala u svađu Marka i Đeksona, već je samo zamolila Žižu da pomeri nogu, kako bi mogla da uzme papuču, a da je to bio dovoljan razlog Jeleni da uđe sa njom u svađu.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

U toku rasprave Zorica je prišla krevetu na kome je ležala glumica i mahinalno stavila nogu na posteljinu, a isto je odmah učinila i Jelena, samo na pevačicinom dušeku.

Jesam li ti rekla da mi se ne obraćaš?! Ja tebe nisam spomenula, pi*ka li ti materina! - govorila je Zorica Jeleni.

Šta se dalje dešavalo i kako se ova svađa završila, pogledajte u video-prilogu.

PROČITAJTE JOŠ: NIJE MOGAO DA PREĆUTI: Đekson zadrugarki sasuo sve u lice! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Jelena Golubović

#Rijaliti Zadruga

#Zorica Marković

'