AKTUELNO

Modna kreatorka je istakla da je danas shvatila kakva je osoba bila njena majka.

Verica Rakočević je ogolila dušu pred kamerama, te je otvoreno pričala o odnosu sa roditeljima. Nije se libila da prizna da je imala otvoreniji odnos sa ocem nego sa majkom, ali i da je i dan-danas grize savest zbog ophođenja prema ženi koja ju je rodila. 

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je njen otac preminuo, ona to nije mogla da prihvati, te mu nije otišla na sahranu. Kako se na trenutak vratila u prošlost, emocije su je obuzele te se i rasplakala.

Neverovatna je stvar, ja sam imala mnogo bliži odnos sa tatom nego sa mamom. Moj tata je bio inžinjer agronomije, mama je završila samo osnovnu školu i negde je možda i moja glorifikacija njegovog lika i dela i njegov odnos prema njoj i njegovo ponašanje prema meni je možda bacilo senku na njenu veličinu. U to vreme, u njenim godinama kada znamo sam ritual sahrane šta znači i koliko je on na neki način sada pokazatelj, ne tuge, nego poštovanja osobi koja odlazi, ja sam bila zapanjena kada sam mojoj majci, jer ja sam bila uvek, ja ću da uradim to i to i tu nema diskusije dalje, priznajem, kada sam rekla: "Mama ja neću biti na sahrani“, da sam očekivala da će ona da se buni - kazala je Verica sa knedlom u grlu i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

U skorije vreme često to analiziram i žao mi je što sam ponižavala nekad njenu inteligenciju jer me je očigledno mnogo dobro poznavala i očigledno je mnogo dobro znala moju ljubav u odnosu na tatu i ona je rekla: „Sine, ne brini ništa, to je svakako samo forma - ispričala je Verica kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs