AKTUELNO

Voditelji emisije "Ne gledam ti ja to" ovoga jutra premijerno su najavili novu emisiju koja će nam brzo postati omiljena.

Svakog radnog dana od 11:10h voditelji emisije će sa vama deliti neke intimne detalje iz svog života a onda ćemo gledati šta ste vi, gledaoci, rešili da podelite sa celim svetom.

"HOĆU DA KAŽEM" je novi format na RED televiziji čiji su voditelji i urednici ujedno i učesnici emisije. Naša ekipa nosi kameru kroz gradove Srbije i daje vam priliku da u nju kažete sve što želite. Romantične duše mogu nekome da izjave ljubav na najlepši način u našu kameru, filozofi su takođe dobrodošli da iznesu svoje teorije, a ako imate stav na neku temu za koji smatrate da treba da ga čuju svi onda je ovo prava stvar za vas. 

Od petka do ponedeljka u više termina tokom dana "HOĆU DA KAŽEM" daje vam priliku da saznate kako razmišljaju naši sugrađani kao i da proverite da li postoje osobe koji su vaši istomišljenici i s kojima biste se lako sporazumeli. 

Pratite emisiju "HOĆU DA KAŽEM" na RED TV-u a ako sretnete negde u vašem gradu našu ekipu sa kamerom, priđite, kažite šta želite. Ne ujedamo! 

Foto: Pink.rs, Pixabay.com

Autor: S.P.

#Biće sve u REDu

#HOĆU DA KAŽEM

#Red Tv