AKTUELNO

Vest o stravičnom napadu duboko je potresla ceo svet, koji je i dalje u šoku!

Stravičan teroristički napad dogodio se juče na poznatom šetalištu Istiklal u Istanbulu, kada je ubijeno najmanje šest, a ranjena 81 osoba. Tim povodom oglasila se i pevačica Emina Jahović. Naime, pevačica, koja živi u Istanbulu, duboko je potresena tragedijom koja je pogodila ovaj grad i celokupan turski narod.

- Emina Jahović je u razgovoru sa prijateljima komentarisala strašan teroristički napad koji se juče dogodio u centru Istanbula. Kaže da je duboko pogođena strašnom tragedijom i da se saoseća sa porodicama nastradalih i da se nada da se ovakav zločin više nikada neće dogoditi. Zabrinuta je zbog čitave situacije - rekao je za Telegraf izvor blizak pevačici.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Jahovićeva je takođe poslala i poruku podrške na svom Instagramu.

- Taksim - napisala je pevačica uz hešteg.

Podsetimo, osoba koja je ostavila bombu na šetalištu u Istanbulu je uhapšena, rekao je ministar unutrašnjih poslova Turske Sulejman Šojlu, prenosi Anadolija. Najmanje šest osoba je poginulo u eksploziji, a 81 je povređena. Među povređenima i državljanka Srbije koji su pogodili geleri.

Foto: Instagram.com/yaemina

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan rekao je da bombaški napad u centru grada "miriše" na terorizam. Naveo je i da je eksplozija "izdajnički napad" i da će počinioci biti kažnjeni.

Autor: M.K.