AKTUELNO

Evo šta kaže Aleksandrina majka na temu koja trese Balkan!

Današnji dan, obeležila je spektakularna svadba Maje Marinković i Bilala Brajlovića, koja je i daje u toku i obara sve moguće rekorde gledanosti.

Nakon izgovorenog sudbonosnog "da" od strane mladog bračnog para, počela je žurka koja je apsolutno sve podigla na noge, a slavlje je dostiglo vrhunac.

Foto: Pink.rs, Pixabay.com

U ranim jutarnjim časovima, pre samog veselja, Miki Đuričić, upozorio je Zvezdana Slavnića na tajne poruke Ivana Marinkovića i na to da postaju sumnjivi, te je on ubrzo porazgovarao sa Aleksandrom Nikolić, što je širokom auditorijumu postalo još misteriznije.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom svadbe Maje i Bilala, Slavnić nije skidao pogled sa Aleks, te je njihova blizina još više podgrejala priču domaće javnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovim povodom, Aleksandrina majka, Slovenka, oglasila se za portal Pink.rs i prokomentarisala novonastalu situaciju.

Zvezdan Aleksandru ne zanima u tri života! Ivan Marinković se njoj samo predstavlja kao prijatelj, jer da jeste ne bi to radio. Neće je niko odvojiti od Dejana, iako to uporno pokušavaju. Slavnić je neko, kome je moje dete potrebno, kako bi imao drugačiju priču u rijalitiju i suštinu svog učešća skrenuo sa etikete koju je uneo pri ulasku u Zadrugu. Čovek nekako mora da se opere! Naravno da je gleda, ali to je jedino što može da radi. Aleksandra je lepa kao lutka, ko je ne bi gledao?! - izjavila je Slovenka za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen, Pink.rs

Autor: Jovana Matić Đokić