AKTUELNO

Više od godinu dana fotografije svoje ćerkice nije delila sa pratiocima, a onda je usledila objava koja je iznenadila sve.

Pevačica Nikolija Jovanović pre nešto više od godinu dana donela je na svet prvu ćerkicu Reu, kojoj je nedavno proslavila prvi rođendan.

Foto: E-Stock/Kobra

U prilog činjenici da želi da sačuva privatnost svoje ćerkice govori činjenica da tom prilikom nije organizovala gala slavlje na koje bi pozvala predstavnike medija i brojne njene i Reljine kolege, već su pozivnicu za njihovo intimno slavlje u porodičnom domu dobili samo najbliži.

Takođe, Nikolija nikada nije objavljivala fotografije svoje mezimice sve do sada, kada je zabeležila njihovo porodično putovanje.

Foto: Instagram

Nikoliji je bio beskrajno simpatičan trenutak tokom kojeg malena Rea od tate Relje traži svoju putnu ispravu uoči ukrcavanja u avion, pa je njihove igrarije i simpatične dogodovštine zabeležila mobilnim telefonom i podelila sa javnošću pre poletanja, a nema sumnje da će na još jednom putovanju u nizu sačuvati od zaborava sve nezaboravne porodične trenutke.

D. T.

#Nikolija Jovanović

#Relja Popović

#pevačica

'