AKTUELNO

Na javnu scenu je stupila kao pevačica grupe Tap 011, a potom se odlučila za solo karijeru.

Goca Tržan popularnost je stekla dok je bila član grupe „Tap 011“ čiji se hitovi i danas slušaju.

Iako je proteklih decenija pamtimo kao atraktivnu plavušu, sada se u javnosti pojavila fotografija koja pokazuje kako je Goca izgedala na samom početku karijere kada je imala crnu kosu.

Goca je u jednom trenutku odlučila da napusti grupu i otpočne solo karijeru jer, kako je ranije objasnila, nije imala dovoljno dobru zaradu te je pored silnog uspeha morala da se vozi gradskim prevozom.

Sećam se da smo išli kod Dekija Pantelića u „Pink diskoteku“, to je bila najpopularnija emisija i vozimo se Ivana i ja autobusom. Danas prvo nađu telohranitelja i menadžera, pa naprave karijeru. Prešla sam svaki stepenik – rekla je pevačica, koja je napustila bend jer je u džepu imala 50 maraka:
Kao bend smo bili, nekako, svako na svoju stranu. Već to nije funkcionisalo. Znaš kad, maltene, niko ni sa kim nije pričao. Samo se nađemo na tezgi i gledamo se preko one stvari. To mi više nije prijalo – pričala je Goca.

Foto: TV Pink Printscreen

Onda sam bila u fazonu da ću da nastavim da studiram. Došla sam do druge godine Poljoprivrednog fakulteta i imala sam odlične ocene. Bila sam u fazonu da ću ili da se zaposlim u nekom butiku, nešto da radim ili da studiram i završim fakultet. Tako više nije išlo. Uopšte nisam imala ideju da ću samostalno da nastavim da se bavim muzikom. Stvarno. Bila sam odličan đak. Mogla sam bilo šta da radim, ali eto volim ovo - rekla je svojevremeno pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs