AKTUELNO

Dok se o Mirkovom životu naširoko piše, o Jeleninom zna gotovo sve, Zorana pokušava da svoju intimu sačuva daleko od znatiželjnih pogleda.

Pevačica Goca Božinovska ima troje dece, a kako je u nekoliko navrata govorila, svako je priča za sebe. I dok je poznato da joj je najstarija ćerka Jelena Vučković pevačica, a za sina Mirka se priča da je počeo da radi za taštu i tasta, niko nije imao pojma čime se bavi najmlađa Zorana, što je sada otkriveno.

Zorana je sama na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je napisala čime se bavi.

- Prvi buket koji sam ja napravila - napisala je Zorana ponosno.

Foto: Instagram.com/sijanzorana

Da li je Gocina najmlađa ćerka otvorila cvećaru ili se zaposlila u nekoj, nije poznato. Ono što jeste je da je bila dobar student i da se njena majka ponosi njom.

- Presrećna sam što imam takvo dete. Moja ćerka je diplomirala i to čistom desetkom. Ponosna sam jer je ona skoro sve ispiti dala dok sam bila na Farmi. Bila sam tri i po meseca na imanju u Lisoviću i Zorana je davala ispite. Kada sam došla kući ostao je samo jedan. Položila ga je, a u ponedeljak je oko pet diplomirala. Presrećna sam što imam takvo dete - ispričala je svojevremeno ponosna majka Goca.

Autor: M.K.