AKTUELNO

Poslednje pripreme su u toku, a danas od 13:30 časova na televiziji Pink imaćete priliku da pratite nikad uzbudljivije svadbeno veselje u ''Zadruzi''!

Nakon što je Bilal Brajlović zaprosio Maju Marinković u ''Zadruzi'', Veliki šef je odlučio da im pruži priliku da svoju ljubav krunišu brakom na velelepnom imanju, te je organizovao svadbu koju će gledaoci imati priliku da danas prate uživo na televiziji Pink s početkom u 13:30 časova.

Budući mladenci nisu krili svoju sreću, odabrali su svoje kumove i svatove, a onda je došlo do njihovog okršaja na momačkoj i devojačkoj večeri, koje su održane u četvrtak.

Foto: Pink.rs/Časlav Vukojčić, Pixabay.com

Međutim, oni će se uprkos svemu danas zavetovati jedno drugom na večnu ljubav na velelepnom imanju po svim narodnim običajima, nakon čega će uslediti neviđena fešta u ''Zadruzi 6''.

Foto: TV Pink Printscreen

Poslednje pripreme su u punom jeku, a mladenci su sinoć isprobali i svoje svečane odevne kombinacije za njihov veliki dan! Maja će danas zablistati u glamuroznoj venčanici, dok će Bilal biti u svečanom odelu plave boje.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas s početkom u 13:30 časova uživo na televiziji Pink imaćete priliku da pratite svadbu Maje i Bilala, a sve što ste propustitli možete pronaći na najbržem portalu u zemlji - Pink.rs!

Autor: M.K.