AKTUELNO

Iskrena!

Slađa Delibašić je postala poznata u grupi "Đogani fantastiko", a javnost je bez daha pratila njen privatan život kada se razvodila od Đoleta Đoganija, koji se potom venčao sa tadašnjom plesačicom iz grupe Vesnom Đogani.

Foto: Pink.rs, E-Stock

Njih troje danas imaju dobar odnos, a Slađa se osvrnula na to kako su njihove ćerke podnele razvod Đoleta i nje.

- Jako lako, šta sada, sve je to život. Imam dosta osuda od nekih žena kada nas vide zajedno sve na ručku, ja kažem uvek da moramo da prevaziđemo neke stvari i idemo dalje - priča Slađa i nastavlja:

- Vesna i Đole imaju savršen brak, idemo zajedno na ručak, a nekada dođu i ovde. Pijemo kafu i pričamo o našim dogodovštinama. Vesna je bila najbolja plesačica, bila mi je desna ruka, ali ako su se oni našli, kakve ima veze - kaže pevačica.

Foto: E-Stock, Pink.rs

Slađa se prisetila i trenutka kada je saznala da su Đole i Vesna započeli vezu, te priznala da se iznenadila, ali i znala da će biti zamenjena.

- Bilo mi je nekako čudno kada su oni započeli vezu, ja sam znala da ona želi da peva i da nastupa. Mi smo čak i snimile pesmu "Nikad više" i već tada sam ja rekla Đoletu da će on mene da zameni sa Vesnom, imala sam intuiciju, tačno znam sve šta će se desiti - ispričala je pevačica za domaće medije.

Foto: Pink.rs

Autor: P.R.