AKTUELNO

Šok za šokom!

U novom izdanju emisije "Pitam za druga" na RED televiziji, voditeljke Ane Radulović i Sanja Stanković porazgovarale su sa menadžerom Bilala Brajlovića, te je on tom prilikom žestoko opleo po pobedniku pete sezone "Zadruge", Dejanu Dragojeviću i istakao da Bilala jedino vidi sa Dejanovom devojkom, Aleks Nikolić.

Kako komentarišeš gde je Bilal sinoć završio i u čijem krevetu - pitala je Ana.

Foto: RED TV Printscreen

Veruj mi da mu je svugde bolje nego kod Maje. Bolje mu je kod Drveta, nego sa Majom. Maja udara nisko, to su njene igrice. Da li traje kratko ili ne, ne bih ulazio u to, ali poznavajući Bilala, ja se ne bih sa njom složio. Spomnje Cara, kakve veze imaju Bilal i Car? Svaka čas za ono što radi, ali ne bih dovodio njih dvojicu u vezu - rekao je Đenis.
Da li misliš da je Maja nezadovoljna, jer Bilal ne može da je zadovolji u krevetu - pitala je Sanja.
Možda nije do njega, možda je ona puno široka. Ne znam - rekao je Đenis.
Ja bih da se prebacimo na Maju Kovačević - pitala je Ana.

Foto: RED TV Printscreen

Verujte mi, nakon one stresne situacije koju smo mi preživljavali, veruj mi da se lepo završilo - dodao je Đenis.
Imali smo prilike da vidimo slike Maje Kovačević i Takija, da li vama smeta ako ona postane izabranica - pitala je Sanja.
To što je ona bila sa Takijem, ne znam ni ja šta. To ne predstavlja nikakav problem, oni su u zatvorenom prostoru - rekao je Bilalov menadžer.
Koja devojka trenutno u "Zadruzi 6" je prava za Bilala - pitala je Ana.

Foto: RED TV Printscreen

Ja navijam za Aleks, to je moje mišljenje. Ja bih voleo da njih dvoje budu zajedno...Ja bih da se osvnrem prvo na Dejana Dragojevića, dronovi i neke poruke, pa proziva Bilala...Istina je, Dejan je na konto toga što je ispao žrtva, osvojio nagradu. Aleks, videla Dejan lepuškast, pobedio, naravno da će da ide na svoju priču. Ne znam da li je on kompetentan i da li ima pravo da mu daje nadimke? Čovek, koji je napustio svoju porodicu zbog neke tamo iz Šepka. Buraz, vučeš se po rijalitijima, a nemaš talenat. Koji talenat imaš osim toga da igraš igrice i da mlatiš praznu slamu. Ja bih sad rekao Bilalu: "Šta će ti Maja, ja ti mogu kupiti takve tri kod kineza, to je plastika" - rekao je Đenis.
Šta će biti ako se pomiri sa Majom Marinković - pitala je Sanja.

Foto: RED TV Printscreen

Ne znam šta će biti. On je kriv ako se pomiri. Ja vam kažem, nisam Taki da ja pričam o svom drugu neke bajke i da ja dižem svog druga u nebesa, kao što radi Taki. Ako se pomiri sa njom, onda je do njega. Onda će i meni biti lakše da to podnosim - rekao je Đenis.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Pink.rs