AKTUELNO

Otkriveno i kakve je veze Knele imao sa estradom!

Aleksandar Knežević Knele (21) privlačio je pažnju gde god se pojavljivao. Bio je žestok momak, predvodnik dizelaške generacije, a pojedini su ga nazivali i „princem beogradskog asfalta“.

Godinama se spekulisalo da li je loto devojci Suzani Mančić oteo automobil "porše" po kojem je bio prepoznatljiv, jer je samo taj automobil „žarko želeo“.

Prema pisanju medija, prvi vlasnik automobila bio je Vlada Kovačević Tref, a sledeći vlasnik bila je loto devojka. Dugo su kružile priče po prestonici da je Knele obožavao taj automobil i da je samo rešio da ga uzme od voditeljke. Međutim, njegova devojka i najveća ljubav konačno je to demantovala, posle više od 20 godina.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nije tačno da je Knele oteo Suzani automobil! Bila sam sa njim kada ga je kupio od njenog muža, na Bubanj potoku - navodi se na Fejsbuk stranici „Legende devedesetih“.

Ćentinom zetu uzeo „roleks” i džip

Po Beogradu se i dalje prepričava događaj kada je Knele, navodno, jedne noći u prepunoj kockarnici Hotela „Jugoslavija“ pred svim gostima prišao jednom muškarcu, skinuo mu s ruke „roleks“ i uzeo ključeve od džipa „krajsler vrangler“. Navodno, čovek koga je ponizio pred svima bio je Miodrag Cvetinović, zet Radeta Ćaldovića Ćente, i šuškalo se da je to bio početak njegovog kraja.

Foto: Instagram, Facebook.com/legende devedesetih

Autor: Pink.rs

#Aleksandar Knežević Knele

#Suzana Mančić