AKTUELNO

Pevačica je takođe spomenula odlazak u Katar gde će bodriti svog dečka

Anastasija Ražnatović prvi put spomenula da će sigurno kad bude tražila venčanicu tražiti što laganiju kreaciju. Spremajući se za jednu glamuroznu proslavu, ona je u razgovoru s drugaricom prvi put javno spomenula i potencijalno venčanje s fudbalerom Nemanjom Gudeljom.

Foto: Instagram.com

- Ovde sam do 20, pa idem na Svetsko (prvenstvo u fudbalu). Biće uživanje. U poslednje vreme baš volim fudbal i jedva čekam da odem - počela je bila ona, pa se prisetila i odlaska u Španiju kod izabranika.

- Prvi put da sam malo upoznala centar. Ranije nismo mogli da napustimo periferiju, Nemanja nije mogao - rekla je Anastasija, nakon čega je njena prijateljica konstatovala da je, znajući njih dvoje, uvek dobar provod, ma gde da se nalaze.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Takođe, najavila je i Nemanjin dolazak u Beograd.

- Trebalo bi da dođe uskoro u Beograd, zbog okupljanja reprezentacije. Jedva čekam da odem u Katar - prokomentarisala je, pa „potegla" priču o svadbi.

- Haljina za „parti" je bila prelepa, ali izuzetno teška. Tada sam se našalila sa svojim prijateljima da je ovo proba za svadbu i da zbog iskustva sa ovom haljinom neću imati tešku venčanicu - kazala je Anastasija pa se i našalila kako se ne zna ko bi na tu svadbu više kasnio, mlada ili mladoženja.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: Pink.rs

#Anastasija Ražnatović

#Fudbaler

#Haljina

#Nemanja Gudelj

#Venčanje