AKTUELNO

Pevač Zdravko Čolić godinama je u srećnom braku sa Aleksandrom sa kojom je dobio dve ćerke Unu i Laru. Njegovo venčanje krije zanimljive detalje koji nisu bili za javnost.

Sa suprugom Aleksandrom je u braku preko dvadeset godina, zajedno su dobili dve ćerke Unu i Laru, ali venčanje Zdravka Čolića ostalo je nepoznanica, sve donedavno. Naime, pevač se u jednom intervjuu prisetio tog velikog dana a dok fotografije sa tajne ceremonije nisu dostupne, Zdravkovo sećanje na njegov svadbeni dan živo je kao i tokom tih trenutaka pa je opisao stupanje u brak sa Aleksandrom.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nas dvoje smo se venčali potpuno spontano na Prvi maj. Svi su mislili da je skrivena kamera jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi pa je to bilo "dža ili bu". Da bi veza ili brak trajali, moraju da postoje poštovanje i prijateljstvo – prisetio se legendarni pevač u jednom intervjuu i dodao da je venčanje bio jedan od najlepših dana u njegovom životu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj. Aleksandra je studirala u Beogradu pa smo nastavili da se viđamo, a s vremenom smo počeli vezu. Osvojila me je svojom jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine moje brige – izjavio je Zdravko jednom prilikom.

Autor: P.R.