AKTUELNO

Ne dopada mu se izbor njegovog prijatelja!

Nakon žestokog okršaja Maje Marinković i Bilala Brajlovića, portal Pink.rs, stupio je u kontakt sa Bilalovim prijateljem Đenisom. On je izneo svoj stav o novonastaloj istuaciji.

Foto: PIXABAY.COM; E-STOCK/PINK.RS/ČASLAV VUKOJIČIĆ

Bilal i Maja su u noći iza nas imali žestok okršaj. Kako komentarišeš ovo dešavanje?

Da su napolju, ne bi bili zajedno, to bi bila samo kombinacija na jednu noć. Sa takvom psihopatom niko ne vi izašao na kraj. Ne znam da li je Taki normalan ili se samo pravi lud. Konstantno pljuje Bilala, a opravdava Majine postupke. Ako misli da je sve to u redu, njemu je potrebna terapija. On ima obraza da kaže da je Bilal kriv. Imao sam obzira prema njegovim godinama, ali više ne želim da tolerišem. Ovo što njegova ćerka radi nije normalno - rekao je Đenis.

Foto: Pink.rs/Časlav Vukojčić, Pixabay.com

Bilal je u više navrata istakao da je Maja tip devojke sa kojom je on nekada bio u emotivnoj vezi. Da li smatraš da je unapred znao kakav sled događaja ga očekuje?

On je prvi put u rijalitiju. Za nekog ko ima toliko malo godina, on sve drži na svojim leđima. Negde će sve to morati da eksalira. Mislim da će se on izboriti sa njom na kraju. Jako sam iznerviran - rekao je Bilalov prijatelj.

Foto: E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ/Pink.rs

Da li smatraš da su njihove emocije oboswtrane, s obzirom na to da se nakon svake svađe nađu u krevetu, gde razreše sve nesuglasice?

Ne znam, moguće da se kod Bilala nešto i stvorilo. Ne verujem da se zaljubio, ali je nešto kliknulo. Čak su i budale shvatile da Maja svake nedelje napravi svađu, jer očekuje Carev dolazak. Ona je mislila da će zavrteti Bilala olako, ali se malo za*ebala. Voleo bih da na dan venčanja kaže: 'Ne želim da se oženim tobom. Evo ti Car, je*o te on.' To bih mu ja preporučio - zaključio je Đenis.

Foto: Pink.rs

Autor: S.Z.