AKTUELNO

Reper Stefan Đurić Rasta na poromociji nove pesme, koju je posvetio našoj fudbalskoj reprezentaciji za Svetsko prvenstvo u Kataru, progovorio je o saradnji sa Natašom Bekvalac, ali i Ani Nikolić.

- Svaka čast, mnogo je teško. Žena toliko godina radi, a njena energija je takva kao da je juče počela, to mene oduševljava. Za to joj skidam kapu. Bilo je super na nastupu. Radujem se svakom nastupu sa njom - rekao je Rasta.

Kako je njegova bivša supruga Ana Nikolić na Instagramu najavila "rat" reperu, on nije želeo previše da komentariše ovu situaciju.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović, TV Pink Printscreen

Ne znam ni šta da komentarišem. Ja se nisam posvađao, ne svađam se ni sa kim. Neću da komentarišem iz roditeljske ljubavi. Ne znam da li je bila pijana, nisam radio alko-test u tom trenutku - rekao je Rasta.

Na pitanje da li žena može da promeni čoveka na bolje i da li planira ponovo da stane na ludi kamen, on je odgovorio:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Od čoveka zavisi šta vidi u toj ženi u tom momentu, to je uzajamno. Nije zasluga, a ni krivica na ženi, kao ni na muškarcu. To su jako filozofske stvari. Ovo pitanje o venčanju nisam ni očekivao. Ne planiram ništa u životu, pa tako ni to. U ljubav verujem. Prvi put sam otišao pred olatar tako što smo pred nastup popili i otišli da se venčamo u opštini, sve je kod mene moguće", rekao je on kroz smeh.

Autor: pink.rs