AKTUELNO

Sve raskrinkao!

Poslednjih par dana u "Zadruzi" se polemiše o emocijama Sandre Bakše prema jednom oženjenom zadrugaru, to je postala jedna od glavnih tema između zadrugara.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Naime, Zorica Marković je otkrila da joj se Sandra poverila da joj se sviđa Miljan Vračević i da to zna Uroš Ćertić. Sandra je nakon toga saznanja rešila da se obračuna sa Zoricom i Miljanom, tvrdeći da to nije istina i da Zorica sve izmišlja pa su njih dve ušle u sukob zbog koje su pale jako teške reči sa obe strane.

Foto: Pink.rs

Zbog toga smo stupili u kontakt sa Sandrinim drugom Nikolom koji nam je prokometarisao celokupnu situaciju:

Što se tiče sukoba između Sandre i Zorice,ja sam ubeđen da Sandra nije izjavila to za Miljana i da se tu apsolutno nista ne dešava,jer ko imalo poznaje Sandru zna da joj oženjeni nisu interesna sfera, a i nikakvu korist nema od plasiranja takve priče. - započeo je Nikola, pa dodao:
Napravila je grešku prošle godine i nikad sebi ne bi dozvolila da ponovi istu,a kamoli da ugrozi nečiji brak. Nije mislila da će to da dođe do ovakvih razmera, ćutala je bas zato da se ta tema ne bi pokrenula jer je to nebuloza, a ćutala je i zbog Zorice jer je imala poštovanja. S obzirom da se zna da je Zorica na lošem glasu zbog spletki inače, nije ni čudo da se na kraju slomilo sve na Sandri.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikola je potom otkrio od kojeg momenta se Sandra osvestila od cele priče:

- Mislim da se Sandra trgla onog momenta kada joj je Sauer tražio da se udalje. Tog momenta je shvatila da zbog svoje ćutnje gubi nekog koga mnogo voli i ko joj mnogo znači u životu i da nije vredno da izgubi prijatelja od 20 godina štiteći nekog koga zna 2 meseca. Nadam se da je shvatila da tamo prijatelji ne postoje, pravi prijatelji su napolju,naravno izuzimam Sauera jer on je neko od spolja, a sve ostalo su samo rijaliti poznanstva i nikome ne treba da se veruje jer nikad ne zna kad će te neko prodati za sitnicu. - rekao je Nikola pa dodao da želi da vidi svoju drugaricu u svom sjaju:

Iskreno, malo se pogubila u svim ovim dešavanjima,dok nije shvatila da gubi sebe u tome, ja se nadam da će biti ona Sandra koju mi od spolja znamo, koja je pravi prijatelj,veseljak...... - rekao nam je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs