AKTUELNO

Pop zvezda Ana Nikolić šokirala je javnost pre dva dana, kada je iznela niz optužbi na račun svog bivšeg supruga Stefana Đurića Raste, a u jeku skandala rešila je da otpusti sve svoje saradnike!

Naime, Ana je obavestila javnost da više ne sarađuje sa timom sa kojim je do sada poslovala, te da će svi koji žele da je angažuju uskoro biti obavešteni o svim detaljima.

O svim detaljima koja su vezana za logistiku i sve što podrazumeva koncertne aktivnosti vrlo brzo ćete biti informisani. Svi brojevi telefona koji su važili do danas, nažalost, više ne važe - rekla je Ana, a potom dodala:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Teško donosim odluke, ali su neopozive i nepromenljive. Uglavnom radikalne ili srpski "pod mač, bato"! Mnogi su mislili da su nezamenljivi, pa sam ih zamenila. Neki su mislili da ih nikada neću ostaviti, pa sam ih ostavila. Loše procene - napisala je ona na Instagramu.

Kao da to nije bilo dovoljno, u komentarima ispod objave dodala je:

- Za somine nevaspitane, šljunak! Nisam ja nikog otpustila... Sami su se otpustili!

Podsetimo, haos je nastao kada je Ana na Instagramu objavila fotografiju svog bivšeg supruga na kojoj piše da je reper nakon svih skandala rešio da okrene novi list i preokrene život iz korena, uz to iznevši niz optužbi na njegov račun.

Ovaj "veliki otac" moraće da snosi konsekvence za sva "zlodela" koja je uradio meni kao majci Tarinoj, kao i Tari - napisala je bila Ana pre dva dana.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Miloš Rafailović

Autor: D. T.