AKTUELNO

Više je nego izvesno da je slavni Nedeljko Bajić Baja dobio naslednika, a sudeći po komentarima - vrlo dostojnog.

Reč je o mladom pevaču Stefanu Rusimoviću koji je svojim prvencem pod nazivom "Koraci" izazvao neočekivanu pažnju korisnika društvenih mreža i Jutjub platforme.

Stefan je "Korake" izdao za Grand produkciju, nakon decenijskog bavljenja muzikom i pevanjem. Kako je istakao, došlo je vreme da se muzici maksimalno posveti, pa obećava da će druga po redu pesma svetlost dana ugledati čim pre.

-Moja očekivanja su nadmašena. Hteo sam na ovaj način da se odužim muzici i svemu što mi je donela u životu, bez nekih preteranih očekivanja, možda i kako se ne bih razočarao. Ali ljudi, oborili su me s nogu. Toliko predivnih reakcija, toliko poruka i podrške... Hvala svima, puno mi je srce kada vidim da je sve vredelo! - poručuje Stefan.

Foto: Nemanja Potkonjak

Na konstataciju da ljudi masovno pišu kako je Bajin naslednik, mladi pevač sa osmehom ističe:

- Šta bi tek bilo da se nisam trudio da ne pevam kao on? (smeh) To sam radio baš da bih izbegao poređenja, jer to ne radim namerno. Međutim, to je moj glas, ja od toga očigledno ne treba da bežim, a i ne mogu. Baja je veliki gospodin i zadovoljstvo mi je ako me publika poredi sa njim.

Inače, Stefan je godinama unazad jedan od najzaposlenijih pevača kada je reč o privatnim slavljima u Srbiji i regionu.

Autor: Pink.rs