AKTUELNO

Da li je put do pakla popločan dobrim namerama!?

„Prvi bend Srbije“, muzički šou program koje se sa neverovatnim uspehom emituje na Insta Tv, nastao je sa idejom da promoviše pop i rok muziku, ali i da se različiti talentovani muzičari povežu, sviraju zajedno i stvaraju novu, kvalitetnu muziku.

Ipak, da i među najboljima dolazi do nerazumevanja i neslaganja, dokaz je rasprava dva ženska vokala - Sofije Gajdobranski i Mine Nikolić. Naime, voditelji Marko Đedović i Anđela Ašanin razgovarali su sa ove dve istaknute takmičarke i tom prilikom naišli na burno Minino reagovanje:

Foto: Printscreen

„Iskreno, ja sam očajna! Ostavljena sam na cedilu, kada mi je pukao glas. Kada ne čujem i kada falširam...neko dođe i peva mi na uvo u sred nastupa. Meni je to najveća izdaja koju sam u životu doživela.“ – rekla je Mina voditeljki ovog talent šoua, Anđeli Ašanin.

Foto: Printscreen

Anđela je pokušala da umiri Minu, ali bezuspešno.

„Ipak ja imam 36, a ona 20 godina. Ipak sam ja ceo njen život na sceni. Možda previše očekujem od nekoga ko prvi put u životu nastupa. Ne mogu da toliko budem na kraj srca...ja zla nisam, iako sam brutalno iskrena. Nastupam od kada se ona rodila, a ovo je noj prvi veliki nastup u životu, ima tremu, i ne mogu da krivim dete, ali da me je izdala – izdala me je. Da mi je bilo katastrofa – bilo mi je. " –nadovezala se Mina.

Foto: Printscreen

Sofija je čula Minino izlaganje, te se ubacila u priču:

„Izdala si i ti mene cele nedelje koliko puta, hajde ne budi bezobrazana. Nije ok!“ – rekla je sofija Mini.
„A kada sam te ja to izdala, Sofija?“ – upitala je Mina.

Foto: Printscreen

„Koliko puta nisi imala glas, pa sam ja morala da izvlačim celu situaciju!? Koliko? Nemoj biti takva...“ – pokušala je Sofija da se opravda.
„Uvek su ti svi drugi krivi, moraš nekada nešto na sebe da uzmeš“ – dodala je Sofija.

Foto: Printscreen

„Važi! Odgovor jedne dvadesetogodišnje, neiskusne pevačice je – da sam ja nju izdala zato što mi je pukao glas. Hvala bogu, pa nemamo više isti bend!“ – rekla je Mina.

Marko Đedović je prokomentarisao da su se do malopre volele, a sada je ovakva situacija nikla među dojučerašnjim bend članovima. Njih dve su se složile da se privatno i dalje vole, ali da muzički i kolegijalno je došlo do neslaganja.

„Jednostavno, previše je dete za mene, a ja imam dovoljno iskustva i to je za mene bila muzička izdaja“ – poentirala je Mina.
„Uh, ne mogu...ne mogu...Pametniji popušta!“ – rekla je Sofija i sklonila se od Mine.

Kako će ove dve mlade žene zadivljujućih vokalnih sposobnosti funkcionisati na dalje, saznaćemo ako nastavimo da pratimo jedinstveni šou u regionu – „Prvi bend Srbije“ na Insta Tv-u.

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Insta Tv

#Prvi Bend Srbije