AKTUELNO

Luna je sigurna da će biti onako kako je ona zamislila.

Luna je danas imala svađu sa zadrugarima oko telefonskog poziva, a momak sa kojim razmenjuje nežnosti pred kamerama, Sloba Radanović, stao je u njenu zaštitu. Novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević, imao je pitanje za njih šta planiraju kada izađu iz "Zadruge", s obzirom na to da većina njihovih cimera komentariše kako nema ništa od njihove veze.

Foto: RTV Pink

Ja znam da svi to komentarišu, to nije ništa novo, sto puta sam rekla da me ništa neće odvojiti od Slobe. Ja sam se borila da on bude moj dečko i izborila sam se. Moj plan je da se udam za Slobu i da budem do kraja života sa njim - rekla je Luna.

Sloba je ćutao, dok je blogerka dodala da čak ni prosidbe neće biti dok pevač ne reši sve sa svojom ženom, ali i obećala da će ostati zajedno, da ih niko neće razdvojiti, kao i da su svi pozvani na njihovo veselje.

Foto: RTV Pink

Verujte da ćemo sigurno ostati zajedno, u to ćemo vas ubediti i svi ste pozvani na našu svadbu. Ja vam obećavam, a ja uvek održim svoju reč - zaključila je blogerka.

Pevač je samo kratko dodao da ga ne zanima šta se o njima priča po ćoškovima, a sve što su imali da kažu pogledajte u donjem snimku.

PROČITAJTE: POLUDELA OD LJUBOMORE: Teodora NAPALA zadrugarku koja je htela da je RAZDVOJI od Anđela!

Autor: S.K.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'