AKTUELNO

Luna Đogani uskoro će postati majka drugog deteta, a za razliku od prvog puta, kada je po sopstvenom priznanju bila nespremna za sve što dolazi s drugim stanjem, rešila je ovaj put da sve organizuje unapred!

Kako pišu domaći mediji, trudnoću će voditi na privatnoj klinici kod lekara koji je i tokom prve trudnoće sa ćerkom Mijom bio zadužen da sve protekne u najboljem redu, dok će se poroditi u Ginekološko-akušerskoj klinici Narodni front.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Luna je prezadovoljna tretmanom koji je imala u prvoj trudnoći, pa je upravo zbog toga odlučila da ne menja ginekologa. Iako na privatnoj klinici pregledi nisu ni najmanje jeftini, nju to ne tangira preterano, jer želi samo najbolje za svoju bebu. U prvoj trudnoći potrošila je 3.000 evra za preglede, analize krvi, briseve i ultrazvučne preglede, pa će tako biti i ovoga puta - kaže izvor koji otkriva gde će se Miljkovićeva poroditi.
Iako trudnoću vodi na privatnoj klinici, ona će se poroditi u državnoj bolnici. Ima veliko poverenje u lekare koji tamo rade, a već je unapred i izrazila želju da nakon porođaja bude u jednokrevetnom apartmanu - kaže izvor.

Đoganijeva je pre nekoliko dana, gostujući u emisiji „Amidži šou“, otkrila da će se poroditi u junu i to možda baš na isti datum kada je rodila ćerku.

Foto: TV Pink Printscreen

Bog je odlučio da ostanem u drugom stanju, nisam planirala, desilo se. Termin je u junu, a tada sam rodila i Miju. Eto, kao da sam planirala, a zaista nisam. Imam osećaj da ću roditi dečaka. Ćerkica je više vezana za oca i liči na njega, ja bih volela da sada bude dečak i da bude mamin sin - rekla je ona.

Autor: pink.rs

#Luna Đogani