AKTUELNO

Šok!

Naredna tema bila je odnos Adama Đoganija i DJ Tamaris. Prva koja je ustala bila je Tamaris i ona je krenula da otkriva šta se desilo:

On nije stao uiza mene, pokušao je da me diskrediuje, ja ne znam da li je to sujeta. On priča da će me ženiti, a onda priča najgnusnije stvari, to mej je baš šokiralo. On i ja imamo zajedničkog prijatelja van, a on je na pitanjima novinara kreno da me vređa. Prvi je počeo sukob - rekla je Tamrais.
Ja sam aludirao kada je ona rekla šta ja radim - rekao je Adam.

Foto: TV Pink Printscreen

Do 9 ujutru nisam spavao jer sam imao raspravu sa njom, svašta je rečeno.Ja ti se izvinjavam, sve ću ti oprostiti, a ti mene ne moraš. Želim ti svu sreću. Hvala Bogu ne piješ antidepresive, Osećam se krivim, preterao sam... - rekao je Adam.
Ja sam ovde ušla euforična, prijalo mi je društvo, bilo mi je lepo sa tobom (Adamom). Bila sam ti verna, dizala te kada ti je bilo loše, ja nisam bila loša prema tebi. Očekivala sam da ćeš ti biti bolje, bolelo me je sve to. Ti si pljuvao po meni, govorio kako si u mene... Ispadam splavaruša, a znaš kakva sam... - govorila je Tamarais kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoj problem je jer ti nisi dala 100% sebe u našem odnosu. Ja tebi sve opraštam, i izvini za sve što sam ti uradio, - rekao je Adam.
Tebi se sviđa Anđela, ali si na ivici suza jer ti nije lako što kanališ dobru devojku - vikala je Matora.
To je istina - rekla je Anđela.
Muvao sam se sa Anđelom na početku rijltija - rekao je Adam.
Ovo ja znam sve vreme, jer je meni Anđela sve rekla - dodao je Miljan.
On i dalje pokušava da osvoji Anđelu, ne zna ni on šta želi - rekoa je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora je nakon toga imitirala Adama kako je muvao Anđelu Đuričić u gardaroberu, a onda je otkriula da je on muvao obe Anđele.

On je kadro paćenik. Nerealno je da ide od jedne do druge, a samo bi se sa Tamaris pomirio. Svaki dan je pravio njoj ljubomorne scene, a muvao Anđelu Ilić, dok nije ušla Đuričić - vikala je Matora.
JA sam Tamaru voleo, ali mi smo se odvojili skroz - rekao je Adam,.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.