AKTUELNO

Od njenih reči im neće biti dobro!

U Beloj kući, nastao je pravi haos kada se potegla tema navodne afere majke Miljane Kulić, Marije Kulić i njenog momka Nenada Macanovića Bebice, te su svi ukućani skočili na noge.

Foto: Pink.rs

S obzirom na to da je Marija Kulić svojevremeno žestoko optuživala i napadala Ljubu Pantović, za 'bolesne' porodične odnose, jer je njena ćerka Aleksandra Subotić rodila dete njenom bivšem partneru Aleksandru Čabarkapi, portal Pink.rs kontaktirao je svetsku i evropsku vicešampionku u bodibildingu kako bi prokomentarisala novonastalu situaciju.

Kolo sreće se okreće! Marija i Miljana su sad rekle, kao i većina zadrugara, da samo umobolni umovi, bolesnici, hoštapleri i ludaci mogu tako neku gnusnu stvar da spomenu, kako samo bolesnom umu tako nešto može da padne napamet! Kakve su oni umovi kada su za istu takvu bljuvotinu napadale mene i Aleksandru i to bez i jednog jedinog dokaza, što je kod nas potvrđeno sa 21 sudskom presudom! To je velika razlika, što oni jedu go*na i niko nikoga ne tuži, jer je verovatno to istina. Za laž se tuži! Mi smo za svaku laž tužile, za svaku laž dobile na sudu - izjavila je Ljuba.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: J. M. Đ.