AKTUELNO

Muž Tijane Dapčević u braku je s pevačicom više od dve decenije.

Muž Tijane Dapčević i poznata pop pevačica u aprilu su obeležili 21 godinu braka a za sve to vreme Milan Dapčević nije naročito želeo da se eksponira u javnosti. Dok je nekada i mogao biti viđen uz Tijanu tu ili tamo, poslednjih par godina to su sve ređe prilike. Zato je retku šansu da saznamo kako muž Tijane Dapčević danas izgleda pružila sama pevačica na svom "Instagram" profilu gde je ranije ove godine podelila lep kolažni video snimak sa putovanja nje, supruga i njihovog sina Vuka. 

Snimak otkriva da je muž Tijane Dapčević na neki način ostao isti kao ranije, ali da mu je brada znatno duža. Ono što je, međutim, mnogo važnije jeste da posle više od dve decenije ljubav između ovog bračnog para ne jenjava, štaviše, sve je veća. Njihov brak prošao je kroz samo jednu krizu, kada se pisalo da je muž Tijane Dapčević pevačici bio neveran, ali ona je to oštro demantovala.

Pisalo se da me je Milan varao, ali nisam demantovala jer nas tako nešto ne zanima. Niti je on mene varao, niti sam ja njega! Sve ove godine nisam pogledala drugog muškarca, jer u mom mužu imam sve! To je bila i ostala ljubav na prvi pogled. Možda sam ga prevarila sa Džonijem Depom, Metjuom Mekonahijem, Bredlijem Kuperom, ali u mislima - u svom maniru je istakla Tijana.

Autor: Pink.rs