AKTUELNO

Evo šta priprema u bliskoj budućnosti!

Prethodne noći, u jednom prestoničkom hotelu, održala se proslava ''Gorkog lista'', na kojoj je crveni tepih bio popunjen do poslednjeg mesta, a mnoge javne ličnosti iz sveta muzike, estrade, medija ali i glume zablistalu su u spektakularnim izdanjima.

Ivana Boom Nikolić, bila je jedna od zvanica na ovom prestižnom događaju, a za Pink.rs otkrila je ko je zadužen za njen stajling kao i gde nalazi večitu inspiraciju za atraktivan izgled.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Šta je ono što te inspiriše da uvek izgledaš besprekorno?

Velika je odgovornost kako ćeš se pojaviti na ovako bitnom događaju. Neko sam ko voli modu, a moja najbolja drugarica je i moja stilistkinja, tako da eksperimentišemo zajedno. Nije nam teško da u jednom danu sredimo stajling. Drago mi je što radim sa njom od kada sam solo, jer imamo dosta ideja, a nešto novo tek stiže.

Da li je se trudiš da ostaviš neki svoj pečat kada je stajling u pitanju, jer si uvek drugačija i inovativna?

Trudim se, ovo je tek početak, imamo dosta toga u planu. Rade se nove pesme i novi spotovi, tako da ćemo tek pokazati sve što spremamo. Volim da eksperimentišem ne samo sa stajlingom već i sa kosom, uskoro ćemo i sa šminkom i zaista uživam u tome.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.