AKTUELNO

Jasna Milenković Jami pojavila se sa ćerkom Leom Milenković na crvenom tepihu prvi put.

Pevačica Jasna Milenković Jami pojavila se sa ćerkom Leom Milenković na proslavi "Gorkog lista". Jasna je istakla da je njenoj ćerki prvi put na crvenom tepihu, ali da mlada Lea nije imala tremu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Jami je otkrila i tajnu njenog uspeha, koja trajete već decenijama unazad, a potom se i dotakla ćerkinih udvarača i kako se nosi sa njima.

Evo me! Devedesete mi ništa nisu mogle, ne mogu ni dvehiljadite, trajemo i trajaćemo još dugo! Bilo je i uspona i padova, i dalje se to dešava, ali mnogo je lepo kada ostaneš da stojiš na nogama. Ja ne moram da izbacujem nove pesme dok su moji stari hitovi tu, biće sigurno novih pesama, ali moje pesme su ostale za vek i vekova, ispratila sam ne znam koliko već generacija... Borba je i dalje, ali mislim da sa tim moraš da se rodiš i dodatna energija, naravno, to je moja Lea - ističe Jami.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevačica je otkrila i zašto se u poslednje vreme sve često pojavljuje sa ćerkom Leom, jer to donedavno nije bio slučaj.

Ona studira Međunarodnu politiku i bezbednost, pa neka se uči polako na vreme. Ovo je njen prvi put na crvenom tepihu. Zbog udvarača moraju da rade lanci i katanci! Ona ume da se čuva, bitno je da je dobra, da je pametna, Srbija će ostati na nogama - kaže Jami, pa se osvrće na komentare da su "kao jaje jajetu":
Ima sve svoje negativne i pozitivne strane, za sada su svi pozitivni. Od malena otkad se rodila, nekako smo usklađivale našu garderobu, koliko god to smešno zvučalo. Nosimo isti broj, i odeće i cipela, svejedno nam je koja će šta obući, garderoba nam je zajednička i zaista uživamo u tome - priča pevačica, a lepa Lea je priznala koja od njih dve je veselija kada su ovakvi događaji u pitanju:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Rekla bih da je mama - smeje se stidljivo Milenkovićeva, a Jami dodaje:
Lea je ozbiljnija od mene, ja se malo opustim, a ona mi kaže: "Mama...", a joj kažem: "Jao, Lea, izvini, malo sam se zanela" - smeje se Jami u razgovoru za PInk.rs i priznaje da se vodi izrekom "što te ne ubije, ojača te".

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.