AKTUELNO

Neočekivano!

Stanija Dobrojević (37) se udaje! Najpopularnija starleta u regionu je već pet meseci u vezi s biznismenom srpskog porekla, koji živi i radi u Americi. Rijaliti zvezda je zbog ovog muškarca ostavila dugogodišnjeg dečka, manekena Marka Markovića, koji se trenutno takmiči u "Zadruzi 6".

Foto: Privatna arhiva

Kako se saznaje, Stanijin verenik je navodno nedavno došao u Srbiju kako bi je zaprosio!

- Stanija je odlepila za njim! Ponaša se kao da nikad ranije nije bila zaljubljena. Upoznali su se u Majamiju preko zajedničkog prijatelja još dok je ona bila u vezi s Markom! Odmah su se rodile simpatije, ali ona s njim nije htela da ima ništa dok ne okonča vezu s Markom. Zato je doputovala u Srbiju i raskinula s Markom! Shvatila je da s njim nema budućnost i nije htela da ga zavlači - priča Stanijina drugarica koja je insistirala na anonimnosti.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Proputovali Evropu

Starleta nije očekivala da će s novim dečkom tako brzo odlučiti da stane pred oltar.

- Mislila je da od nove romanse neće biti ništa ozbiljno, ali on ju je letos iznenadio i došao u Srbiju. Odmah su otišli zajedno na letovanje, obilazili su Italiju, Hrvatsku, Sloveniju... Tamo ju je i zaprosio - priča sagovornica i dodaje da je Stanija po povratku predstavila svog verenika majci i bratu:

- Oni su oduševljeni njime, rekli su mi da je normalan, ozbiljan i imućan, ali da se nikad ne hvali svojim bogatstvom.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Posle upoznavanja sa Stanijinom porodicom, njen verenik se vratio u Majami.

- Stanija je zbog njega po celu noć visila na "Skajpu", oboje se ponašaju kao tinejdžeri. Nisu dugo zajedno, ali uveliko pričaju o svadbi! Upravo zbog venčanja nedavno je otputovala u Majami. Planiraju se se venčaju tamo, a na proleće dolaze u Srbiju kako bi napravili veliku mrsnu pravoslavnu svadbu - priča dobro obavešteni izvor.

Ovim povodom pozvali smo i Staniju, koja je ovog puta pokušala da ostane tajnovita.

Ne želim više da pričam o privatnom životu, opekla sam se više puta ranije... Neka sve zasad bude moja tajna - kratko je rekla Dobrojevićeva.

Autor: P.R.