AKTUELNO

Nije štedeo reči!

Posle buduće mlade, Maje Marinković, u Šiša bar kod voditelja Darka Tanasijevića stigao je i mladoženja, Bilal Brajlović, koji je na samom startu razgovora otkrio kako se oseća trenutno.

Umoran sam od nespavanja, od ovog života. Rijaliti me zgazio, vidite da sam se podmladio, počeo sam pušiti kao konj - rekao je Bilal.
Nije to zbog rijalitija, nego zbog zaljubljivanja. Kakva je situacija Bilal sa Majom - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta da ti kažem? Toplo hladno. Ljuti se što kažem Adamu da mi se išlo kući, naljutila se što je nisam probudio i rekao. Pojedem palačinku, što sam pojeo? Priča kada ja kažem bivšem na spavanje, na spavanje. Nisam ni otišao, tako da to ne može kod mene. Počeo sam da se zaljubljujem, ali ne znam na čemu sam. Sinoć mi pred spavanje kaže dva puta: "Volim te", a opet vidim na sitnicama tu neku igru - rekao je Brajlović.
Kako se igra? Ti vidiš kad je oteraš od sebe, ona plače, pa dođe kod tebe, ti nećeš, ona ti se obesi za vrat - rekao je Darko.
Pa šta da uzmeš Jelenu za majku. U slučaju da mogu da biram, ne bih izabrao Jelenu i tu mi govori da je igra. Nastaće sutra problem zbog Jelene Golubović...Mora sve da ide postepeno. Uvažiću da ne dam da pravi budalu od mene, ponižavanjem. Da nisam dobar, svi znamo kako bi to izgledalo i kako je izgledalo. Ne želim da mi rijaliti opet uđe u glavu i da me ovi ljudi i ovaj prostor uđe, pa da postanem takav. Hoću da budem ovakav kakav sam. Sebi to ne dozvoljavam. A to za ceduljicu. Evo, da sam ja njoj rekao odmah, poslušala bi me dve rečenice, skočila bi kod Milice, ona bi je slagala i haos bi nastao. Nisam izbegao haos, ali sam pokušao - rekao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se to još dešava o čemu ne govoriš - pitao je Darko.
Sa moje ne - nasmejao se Bilal.
Je l' se dešava to sa Aleksandrine strane - pitao je Tanasijević.
Ne. Evo rekao je Ivan svoju teoriju da mi se sviđaju i Aleksandra i Milica, ali mi se ne sviđaju. Milan voditelj je rekao nešto što je mene zaintrigiralo, oko čokoladice, a to je da će ostaviti svog čoveka, da će se zaljubiti u vodoliju. Ne znam šta se dešava. Mislim da se sviđam Milici, tri nedelje me gleda, prati. Ja se nasmejem na to, jer ne znam da li to namerno radi da bi došlo do frke ili je stvarno sviđanje - rekao je Bilal.
Kako komentarišeš tu aferu "dron" - pitao je Darko.
Video sam da na tom dronu ima boje sa strane. Moje mišljenje je da ako ima veze, onda Dejan stoji iza toga - rekao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Odkud Milici potreba, koja je njena drugarica, da kaže Miljanu Vračeviću - pitao je Darko.
Baš zbog toga što joj Aleksandra ne zamera, znaju nešto jedna o drugoj, ali nećemo saznati dok ne pukne to između njih dve. Prvo je plakala kad je bila emisija i sekunda joj je falila da kaže i videlo se da stoji Aleksandra iza toga. Zbunilo me sada toliko stvari koje je meni uradila, ali mislim da je za to Milica Aleksandrina žrtva - rekao je Bilal.
Šta bi rekao sada Takiju - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Takija poštujem, ovde je njegova igračka. Taki ti znaš da bi trebao biti 15 puta gori, ali podnosim to - rekao je Brajlović.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: N.Ž.