AKTUELNO

Ne može da ostane imun!

Odmah nakon Marije Kulić, u Šiša bar kod voditelja Darka Tanasijevića stigao je Ivan Marinković te je tom prilikom progovorio o sukobu sa Marijom, Miljanom Kulić i planu da se bori za starateljstvo nad malim Željkom.

Takođe, široka je i tvoja lična tema koju imaš sa Miljanom, a zatim i Marijom. Koliko ti se boravak u Zadruzi promenio od kako je Marija ušla - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedno od stvari koje smo pričali, poenta i jeste oko Marije. Rekao sam da očekujem napad. Neću promeniti taj stav, trudiću se da o toj temi ne pričam puno, pa su svi rekli da ne umem, meni je cilj da se ne bavim tom temom i da se držim toga da to bude u najmirnijim uslovima sprovedeno. Marija je odmah krenula sa iznošenjem nekih laži. Sad ne znam šta je konkretno slagala, uglavnom neke gluposti, ali je imala taj odvratan stav. Ja sad sebe ne mogu da vidim u nekim ekstra odnosima sa Miljanom, Marijom, eventualno Željkom, s obzirom na to šta je izgovorila u prethodna dva dana, za moju devojku i moju ćerku. Oni peru svoje probleme i grehe iz prošlosti. Mislim na mnogo grehova...Ne mislim da je Marija Kulić dobra majka. Monstrum je samim tim što je poslala svoje dete u rijaliti i na konto svog deteta uzima pare. Neću puno da se bavim tom temom, neću pasti pod pritiskom. Razmišljao sam ovih dana, dođe i sad ja pokazujem da ja to hoću. Nije mi se promenio osećaj nikakav - počeo je Ivan.
Onda je nejasno kako onda na sva zvona najavljuješ da ćeš se boriti za starateljstvo ili to ne misliš, samo govoriš da bi ih isprovocirao - pitao je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno. Ne želim Željka, u tom smislu ne. Dobar odnos, korektan, imam devojku sa kojom planiram budućnost i želim normalan odnos. Ja i dalje to želim, a što više budu ovakve, mislim na Mariju, dobiće takav način komunikacije. Ne može onda niko da mi kaže šta će to dete da gleda na jutjubu ili ostalo, e pa, gledaće i njih...Ja negde razmišljam, čim je moja devojka to rekla, kako to izgleda. Jednostavno to nisam radio, takav sam po pitanju takvih stvari, da budem strpljiv. Ne vidim bolje rešenje. Da je Marija došla u miru, mislim ona lupeta kao da sam ja vređao dete. Mene samo brine tih sat i po vremena koje sam proveo u Nišu, prijatno sam se iznenadio Marijom - rekao je Ivan.
Kako se promenila Marija - pitao je voditelj.
Pa evo kako. Rekao sam Miljani da bude li mi pipnula ćerku i porodicu, vraćam ti odmah i samim tim gubimo onaj kontakt - rekao je Marinković
Ti si rekao Miljani, ako mi budeš dirala dete, mislio si na ćerku. Mnogi bi takođe rekli, kako ga vređa kad mu neko dira tu ćerku, a ne provodi vreme sa njom - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

To ne znači da je ne volim. Normalno je da je dete raslo uz mene, bio sam u idealnom braku...Ja pokušavam da vidim napredak, ali brate, nema ga. E, a šta će da bude napolju, ne znam, jer nisam rekao da neću sigurno da se pozabavim time - rekao je Ivan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.