AKTUELNO

Palo priznanje!

U novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal", reporter Nemanja Vujičić uključio se uživo u program sa aerodroma Nikola Tesla, a neplanirano mu se pridružio mladi reper Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž.

Foto: TV Pink Printscreen

Vojaž se, kako je istakao, slučajno našao na prestoničkom aerodromu, i to kako bi pokupio svog prijatelja.

Odlično sam, u maloj žurbi, ali sve je dobro. Došao sam da pokupim druga. Ima mnogo nastupa, prezadovoljan sam zaista, od prošle nedelje smo statistički zvanično postali najslušaniji na čitavom Balkanu, tako da to je jedan veliki pehar za mene i ceo moj tim - kaže reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako u muzičkim vodama već par godina uspešno pliva, Vojaž se nedavno našao i na velikom platnu u jednom filmskom ostvarenju, te okrio da mu to nije bilo nimalo lako.

Mnogo teže, godinama se već bavim muzikom i ona mi je strana kao gluma, tako da videćemo. Voleo bih da se isprobam u još nekoj ulozi, ali o tome ne odlučujem ja - ističe Veruović, a onda se osvrnuo i na svoj emotivni status:
Nisam ni sa jednom javnom ličnošću, ali zaljubljen - jesam. Nisam još uvek zauzet - priznao je Vojaž, još jednom stavljajući tačku na priče da je u ljubavi sa Đinom Džinović, ćerkom Harisa Džinovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.