AKTUELNO

"Elektra Elite je u Švajcarsku došla iz Srbije pre 22 godine, kada je još bila muškarac. Danas iza sebe ima jedan brak, dva očinstva i jedan razvod i živi kao žena", piše u prestižnom švajcarskom mediju "Tsri.ch" koji je uradio intervju sa našom transrodnom pevačicom.

Ovaj medij o Elektri piše u najpozitivnijem svetlu. Navodi da se većinski razlikuje od tamošnjih trans seks radnica, kao i da odiše stilom i kako oni kažu, bezobraznim osmehom.

U intervjuu, novinar ovog medija opisuje i Elektrinu „radnu sobu“ u kojoj se nalazi „crni dildo“ – a Elektra govori da ju je ta soba proslavila i da će u njoj ostati zauvek.

„Nije me proslavila samo u Švajcarskoj, već i u Srbiji. Zbog svog posla ovde sam i tamo zvezda“, rekla je Elektra u intervjuu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

„Tsri.ch“ opširno piše i o Elektrinom životu u detinjstvu.

- Priča o Electra Elite počinje u Bosni. Tamo je rođena sa fizičkim karakteristikama dečaka i odgajana je u njenoj srpskoj porodici u Hrvatskoj. Od malih nogu shvata da voli da se šminka i da nosi majčinu odeću. Od početka je osetila ženstvenost u sebi, kaže. Ali u to vreme, termini poput transseksualnosti bili su nepoznati na Balkanu. Zato i danas kaže da je nekada bila muškarac, zbog čega se ovaj izraz koristi i u ovom tekstu - navode oni.

Svoju suprugu upoznala je 1998. godine. Ona je bila iz Švajcarske, ali srpskog porekla. Venčali su se i dobili dvoje dece.

- Desilo se - rekla je Elektra u intervjuu.

Zbog toga je deca i dalje zovu „tata“ – što je Elektra pričala ranije za medije.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: P.R.