AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

Lazar Čolić Zola ubacio se u izlaganje Marije Kulić, te joj je otkrio jednu informaciju o Nenadu Macanoviću Bebici, koja je nije ostavila ravnodušnom.

Imaću za tebe jednu ekskluzivnu informaciju, na koju se ježiš, a koju mi je Miljana rekla...Nije da izdajem tebe Miljana, nego ako se loše priča o meni, ja ću to da kažem. Ja ću reći nešto, evo ovako, malo pre smo bili u izolaciji. Miljana je meni rekla da Bebica voli napolju da tuče aparate, kao osiguranje. To je ona meni priznala - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

To nije tačno - rekao je Nenad.
Milion puta me je slagala, da ne znam da li brani Zolu. Da li su se dogovorili da u mojim očima ocrne Nenada? - rekla je Marija.
Kad je potrošila one pare, kad sam ja otišao po nju i onda kada sam je ja jednom uhvatio - rekao je Nenad.
Je l' si ti bio sa njom da igraš aparate - pitala je Marija.
Bio sam sa njom jednom u Beogradu kad smo bili - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš da je istina - dobacila je Miljana.
Oni su isti što se tiče poroka. Za mene, da uđe u kazino, to je za mene to. Ali, Nenad je bolji čovek od Lazara, nikada nikoga nije uvredio...Da ga Miljana ne bi ostavila, on će sve da radi. Postaće i lopov, sve će da uradi, samo da ga Miljana ne ostavi - rekla je Miljana.
Ti isključivo nju kriviš, rekla si da će scene se**a da ostanu zauvek, a da je Bebica stabilan, što on nije sprečio taj čin - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

To je uradio samo da se ona ne bi vratila Zoli. Čija je inicijativa - pitala je Marija.
Njegova. Rekao je za saradnju i sve - rekao je Nenad.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.