AKTUELNO

Poslednjih nedelja vodeća tema u javnosti jeste nasilje na društvenim mrežama, o čemu je u jednom od poslednjih intervjua govorila i pevačica Seka Aleksić.

Sajber nasilje prouzrokovalo je nekoliko tragedija koje su potresle javnost, pevačica kaže da bi svi, kao društvo, trebalo da činimo sve da sprečimo da to toga dođe.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Važno je da se kao društvo znatno više angažujemo oko nasilja koje se dešava kako na internetu tako i van njega. Vidimo problem kada se desi tragedija, a pre nego što do tragedije dođe okrećemo leđa ili se pravimo ludi. Moja dužnost je da osudim nasilje na društvenim mrežama i zaštitim slabije koji su u opasnosti. Svaka javna ličnost treba da se oglašava na tu temu - istakla je Seka, koja se i sama nosi s nasiljem na društvenim mrežama.
Toliko hejta dobijem tokom dana kako u privatnim porukama tako i u komentarima, ali sam naučila da se borim s tim. Od rane mladosti me je Bog opredelio da verujem u sebe i da me ne dotiče šta drugi misle ili kažu. Preskočim svu mržnju koju mi šalju i fokusiram se na ljubav onih koji me godinama prate - zaključila je Aleksićeva.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: pink.rs