AKTUELNO

Pevačica Maja Nikolić kaže da se srpska estrada ne razlikuje previše od vašara i parade kiča, ali se na njoj trudom i radom izborila za svoje mesto iako ne peva samo pop i džez muziku, koju obožava od malih nogu.

Pevačica je u velikoj ispovesti bez dlake na jeziku govorila o tome po čemu se razlikuju domaća i svetska šoubiz scena, zbog čega nije ostala u Americi da gradi karijeru, ali i ko su, prema njenom mišljenju, zvezde koje na našim prostorima taj epitet i zaslužuju.

Imam imanje van Beograda i planiram tamo da odem čim ne budem morala bilo čim što se tiče karijere da budem vezana za Beograd. Ovako odem kad mi je potreban mir, samo da uživam. Meni su ljubav tamo šest pasa i životinje. Beograd mi često smeta, kad god sam slobodna bežim sa psima u prirodu. Drugačija sam, ostala sam žena iz naroda i sve što kažem misli 99 odsto populacije, ali niko nije hrabar da kaže da se nekome ne zamera - ističe Maja.

Foto: Dejan Milićević

Maja tvrdi da u Americi nije jurila slavu, jer bi to od nje zahtevalo da se oda porocima i raskalašnom životu.

Iz Amerike sam se vratila, iz San Dijega, mene to tamo ne privlači, nema dušu. Niko tamo nije govorio mojim jezikom. Nisam htela da prodam dušu đavolu da bih bila velika zvezda. Estrada na zapadu su orgije, droga, seks, ima toga i kod nas, ali ja se ne krećem po takvim žurkama. Nisam htela da se prodam zarad karijere. Toliko sam se napevala i bila na turnejama da mi je, kad mi neko kaže: "Ajmo na muziku", preko glave - kaže pevačica i objašnjava da čak i privatni život krije od očiju javnosti:

Foto: TV Pink Printscreen

Nikad nisam dozvoljavala da me slikaju paparaci s partnerima, to držim samo za sebe. Moj privatni život nije glamur jer ja nisam Vitni Hjuston. Nemam bazene i horde obožavatelja koje stoje ispred moje kuće. Zbog sinova se nikad nisam vaćarila ni s kim po rijalitiju, deca to sve gledaju i posle utiče na njihove živote - zaključuje Maja Nikolić.

Autor: P.R.