AKTUELNO

Pevačica Bojana Stamenov pre godinu i po dana imala je 185 kilograma, a sada ima 105.

Pevačica je na jednom javnom događaju pokazala svoju novu liniju i otkrila kako je uspela da se steše. Bojana kaže da nije išla na operaciju smanjenja želuca, već je smršala zahvaljujući zdravoj ishrani i treninzima.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Smršala sam 80 kilograma od februara prošle godine do danas. Osećam se kao da sam skinula čoveka sa leđa! Redovno treniram i pazim na ishranu. Presrećna sam kako izgledam, haljine mi sada odlično stoje - priča Bojana.

Pevačica kaže da je pre godinu i po odlučila da krene na dijetu jer su joj lekari rekli da joj prete ozbiljni zdravstveni problemi zbog viška kilograma.

Bio mi je zamućen vid, šećer mi je bio 27,7! Kada je doktorka videla u kakvom sam stanju, pitala me je šta sam čekala do sada. Rekla mi je: "Bojana, da li ste svesni da ste mogli da se šlogirate u 34. godini?" Kazala sam joj da sam konstantno žedna i izvinila sam joj se što je ne gledam dok razgovaram, jer je nisam videla jasno! - priča Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Tada je shvatila da je krajnje vreme za promenu.

- Korigovala sam ishranu. Otad za doručak, na primer, jedem tri pržena jajeta, paradajz, krastavac, salatu i neku voćku. Za ručak 250 grama pečenog pilećeg mesa, salatu i voće. Za večeru mogu da pojedem ovsene pahuljice sa kiselim mlekom, ili integralni rižoto sa pečurkama, ili neku ribu - priča pevačica i dodaje da je počela i da trenira:

- U oktobru prošle godine krenula sam u teretanu. Radim treninge snage i kardio vežbe. Cilj mi je da, kada stanem na vagu, vidim dvocifren broj!

Bojana kaže da joj sada svi udeljuju komplimente, ali joj se niko ne udvara!

- Nemam udvarače, makar ih nisam primetila. Moraju da mi priđu! Nemam ja radar za takve stvari. Ako muškarci ne načine prvi korak, teško da ću ja to uraditi. Nema potrebe da me se plaše! Moraju da budu slobodniji i postanu lovci - iskrena je pevačica.

Autor: D.T.

#Bojana Stamenov