AKTUELNO

Autorka i voditeljka emisije "Magazin In" Sanja Marinković ugostila je i ove subote dobra poznata imena domaće javne scene, koji odnedavno čine i stručan žiri šeste sezone najgledanijeg muzičkog tamičenja za mališane "Pinkove zvezdice", pevačice Jelenu Tomašević, Leontinu Vukomanović, Tijanu Dapčević, Angellinu, kao i muzičkog producenta, Marka Kona.

Voditeljka je upitala svoje goste da li su nekad razmišljali da unajme privatnog detektiva, a Angellina je priznala da se i sama našla u toj ulozi.

Pratila sam Miju, moju sestru, oko njene mature. Nekako sam bolesno vezana za nju, stalno sam nešto zabrinuta za nju i više joj ja glumim "kevu" nego naša mama. Stavila sam plavu periku, ali me je njena drugarica provalila i rekla mi: "Anđela, hoćeš da uđeš?" Profesorka je takođe izašla i rekla mi da su mi pesme super, a važno da sam je sva zamaskirala, da me niko ne prepozna, ali kraju su svi znali da sam to ja - smeje se pevačica, a onda se nadovezala i Jelena Tomašević:

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da bi pre Ivan nego ja bio kao Nikola Kojo u filmu "Mi nismo anđeli 2". Nina je još mala, trudimo se i Ivan i ja da ima poverenja u nas i da pričamo sa njom, kako bi mogla sve da nam kaže. Za sad sve funkcioniše kako treba, daj Bože da tako bude i ubuduće! Ima poverenja u mene, kao i ja nju, sve me pita, ne plaši se šta ću da joj kažem, ali kako kreće pubertet, često se ne slažemo, ali i dalje ima potrebu da razgovaramo - ističe pevačica.
To je i moja majka meni usadila, to je najbitnija stvar - složila se Angellina u emisiji "Magazin In".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.