AKTUELNO

Autorka i voditeljka emisije "Magazin In" Sanja Marinković ugostila je i ove subote dobra poznata imena domaće javne scene, koji odnedavno čine i stručan žiri šeste sezone najgledanijeg muzičkog tamičenja za mališane "Pinkove zvezdice", pevačice Jelenu Tomašević, Leontinu Vukomanović, Tijanu Dapčević, Angellinu, kao i muzičkog producenta, Marka Kona.

Sanja je svoje gošće upitala zašto, pre svega ženama koje odvoje vreme za sebe, često kažu da je loša majka, te se gotovo nikad te iste žene ne pohvale kako stižu na sve strane, a pevačice u emisiji su se dotakle ličnih primera.

To uglavnom govore one žene koje to verovatno ne mogu da postignu - ističe Angellina na samom početku razgovora.

Foto: TV Pink Printscreen

Uz dobru organizaciju je sve moguće. Nailazila sam na razne stvari. Ja sam iz svog najbližeg okruženja imala takve momente: "Kako to sad ideš na ručak, ideš kod kozmetičara, a Vuk sam kod kuće?! Pa nije sam, sa ocem je! Pa ne, stvarno... Mogu sebi da dam oduška, da odem recimo sa Leontinom na ručak - istakla je Tijana Dapčević i dobila aplauz.
Obično Leontina dođe kod nje na ručak, i to na grašak - dobacila je kantautorka i izazvala smeh u studiju, pa dodala:
Svaki put kad dođem kod Tijane na ručak, ona sprema grašak - smeje se Leontina.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije! Poslednji put je bila čorbica - rekla je Tijana.
U kojoj je bio grašak - smeje se Vukomanovićeva.
Netačno, bilo je sočivo - smeje se pevačica, a Leontina je zatim uzobiljla priču i vratila se na pitanje voditeljke:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da kažem da to ima korene u nekoj našoj prošlosti, nekada nije bilo uobičajno da žena izlazi, ide u kafane, restorane... To se išlo porodično ili je išao tata, naravno. Retko kad mama i tata zajedno, pa babe čuvaju decu. Evo, recimo, meni majka rođena zamera kad vidi da sam ko zna gde provela dan, a nisam bila pored ćerke! To je ostavština nekog davnog vremena kada tako nešto nije bilo uobičajno. Nije nužno da nešto glamurozno provodimo vreme, ali da se svakako posvetimo sebi je jako važno i to spada u negovanje duhovnosti, ne samo kroz neke druge uzvišene ciljeve - istakla je Leontina, a svi pristuni u "Magazinu In" su se složili.

Foto: TV Pink Printscreen

Na istu temu nadovezala se i Jelena Tomašević, koja je već dugi niz godina u braku sa glumcem Ivanom Bosiljčićem.

Ja nemam fiksno radno vreme, ja sam sve vreme u kući sa svojom ćerkom, ali imam neki drugi problem. "Izađi, 'ajde idi malo, provedi se" i zaista se trudim da nađem vreme za sebe, jer sam zapravo puno posvećene ćerki. Ona je sada peti razred, divno peva, ali ne želi još uvek javno da se eksponira sa tim. Teško je danas baviti se javnim poslom, ili bilo kojim drugim poslom, i voditi računa o sebi, biti fit, spremiti ručak i biti uključen u kućne poslove, a opet imati vremena za sebe. To je stvarno umeće, i mislim da se većina žena još uvek bori sa tim, nismo još uvek to usavršile - priča pevačica , pa nastavlja:
Bez pomoći je to misaona imenice. Nažalost, u Beogradu nemam majku i svekrvu, ali Ivan naravno pomaže, imam takođe i prijateljicu koja mi pomaže, to su mnogo bitne stvari kako bi onda i mogao da se posvetiš svom poslu i sebi na svaki mogući način - ističe Jelena Tomašević u emisiji "Magazin In".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.